ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: «Το Παγκάκι» του Αλεξάντερ Γκέλμαν

Η συγκλονιστική παράσταση το «Παγκάκι» του Αλεξάντερ Γκέλμαν, με πρωταγωνιστές τους σπουδαίους ηθοποιούς Γιώργο Κιμούλη και Φωτεινή Μπαξεβάνη ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας  στις 15 Απριλίου.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Αλεξάντερ Γκέλμαν είναι ένας από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς της Ρωσίας. Το Παγκάκι γράφτηκε το 1983 και έχει μεταφραστεί και παιχτεί σε πάρα πολλές χώρες. Το πικρό του χιούμορ το κάνει διαχρονικό και κωμικοτραγικά επίκαιρο.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση

Στο έργο, δυο άγνωστοι συναντιούνται σε ένα πάρκο και κάθονται στο ίδιο παγκάκι. Είναι όμως πραγματικά άγνωστοι; Μπορεί κάποτε να ήταν κάτι άλλο; Είναι τυχαία αυτή η συνάντηση ή όχι; Μήπως έχουν επινοήσει μία ζωή που δεν μπόρεσαν ποτέ να ζήσουν; Πρόκειται για μια κωμικοτραγική ιστορία δύο μοναχικών και απελπισμένων ανθρώπων, που θα μπορούσε να συμβεί παντού, σε κάθε χώρα, σε κάθε πόλη. Μία ιστορία που εγείρει ένα ιδιαίτερο σύγχρονο και βασανιστικό ερώτημα: μπορούν πλέον οι άνθρωποι να ζήσουν πραγματικά μαζί; Κι αν ναι, πώς θα μπορούν να το επιτύχουν, αν συνεχώς κρύβει ο ένας απ’ τον άλλον αυτό που πραγματικά είναι;

Σκηνοθεσία – Διαμόρφωση χώρου: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ

Μετάφραση: ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΤΣΗΣ
Κοστούμια: ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ
Φωτισμοί: ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΤΣΟΥ

Παίζουν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ  ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ

Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy

 

Σχετικά νέα

No Results
X
Translate »