Καλωσορίσατε!

Ο νέος ανανεωμένος του χώρος και το ποιοτικό φαγητό του κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις τα τελευταία χρόνια και  πλεον το κοινό το έχει τοποθετήσει στις προτιμήσεις  του και το έκανε πρώτη επιλογή στην παραλία Μακένζι.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Η ευγενική εξυπηρέτηση του προσωπικού, το καλό φαγητό, η σωστή επικοινωνία, καθώς και η προσεγμένη διαφήμιση του, το έκαναν  “Talk of the town” στη Λάρνακα.

 • Facebook

Νέο Χειμερινό Μενού

Η ευγενική εξυπηρέτηση του προσωπικού, το καλό φαγητό, η σωστή επικοινωνία, καθώς και η προσεγμένη διαφήμιση του, το έκαναν  “Talk of the town” στη Λάρνακα. Η χειμωνιάτικη περίοδος μας βρήκε σε δημιουργική διάθεση και φυσικά δεν σταματάμε ποτέ να ανανωνόμαστε.

Οι νέες επιλογές του προσεγμένου μενού μας θα σας εντυπωσιάσουν


Μοναδικός Χώρος

Ο ανανεωμένος εξωτερικός/εσωτερικός μας χώρος κατάφερε πολύ γρήγορα να κλέψει τις εντυπώσεις και μας ταξίδεψε το καλοκαίρι με ανανεωμένη διάθεση καθώς κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού κάνοντας το πρώτη επιλογή στην παραλία Μακένζι.

Το Re.Buke Lounge έχει καθιερωθεί ως ένα αγαπητό στέκι στη περιοχή του Μακένζι που ικανοποιεί κάθε γούστο για κάθε ώρα της ημέρας.

 • Όνομα Ιδιοκτήτη:

  Υπηρεσίες: Φαγητό, Ποτό, Πρόγευμα, Live music, Going Out, Business Lunch, Private Parties

  Χώρος Στάθμευσης: NAI

  Περιοχή Καπνιστών: NAI

  Πρόσβαση ΑΜΕΑ: NAI

  AMERICAN EXPRESS: NAI

 • Payment Options

 • Περιγραφή

  Ο νέος και ανανεωμένος χώρος του κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις το καλοκαίρι και η εσωτερική του ομορφιά κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών πελατών όπου το έκαναν πρώτη επιλογή στην παραλία Μακένζι. Μαζί με την ανακαίνιση που πραγματοποίησε πριν λίγους μήνες,  έχει καθιερωθεί ως ένα αγαπητό στέκι στη περιοχή του Μακένζι που ικανοποιεί κάθε γούστο για κάθε ώρα της ημέρας.

  Η ευγενική εξυπηρέτηση του προσωπικού, το καλό φαγητό, η σωστή επικοινωνία, καθώς και η προσεγμένη διαφήμιση του, το έκαναν  “Talk of the town” στη Λάρνακα.

 • Facebook