Άθληση

Διοργανώνεται στην Αραδίππου το Διεθνές Τουρνουά JUDO Γυναικών

Διοργανώνεται στις 13 Απριλίου στο Λύκειο Αραδίππου το Διεθνές Τουρνουά JUDO Γυναικών International Female Judo Tournament.

 

 

Σε γραπτή ανακοίνωση του Σωματείου Kaittani Judo Academy αναφέρεαι ότι «διοργανώνεται και φέτος το καθιερωμένο Διεθνές Τουρνουά JUDO Γυναικών International Female Judo Tournament, το μοναδικό αθλητικό γεγονός στο είδος του, που αφορά μόνο  κορίτσια / αθλήτριες όλων των ηλικιών. Στο τουρνουά, που θα διεξαχθεί στις 13 Απριλίου στο Λύκειο Αραδίππου, διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά, τελεί υπό την έγκριση της Κυπριακής Ομοσπονδίας JUDO και θα συμμετέχουν αθλήτριες από Κύπρο και εξωτερικό».

Προστίθεται ότι η διεξαγωγή του Τουρνουά στοχεύει «στην ατομική σωματική και πνευματική ενδυνάμωση των αθλητών μέσω της καλλιέργειας θέλησης, θάρρους, σεβασμού, αυτοκυριαρχίας, κριτικής σκέψης και στην κοινωνική συνεισφορά, δημιουργώντας δεσμούς φιλίας στους αγωνιζόμενους, αναγνώριση αξιών, ομαδικότητα, αλληλεγγύη, σεβασμό, αντιμετώπιση του αγώνα και κατ’ επέκταση της ζωής και το μέλλον των αθλητών. Το Σωματείο Kaittani Judo Academy καλεί όλες τις αθλήτριες του αγωνίσματος όπως συμμετέχουν στην συγκεκριμένη διοργάνωση».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι «κατά τη διάρκεια του Τουρνουά και για 7η συνεχή χρονιά θα γίνεται συλλογή δείγματος σάλιου με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας μυελού των οστών του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, καθώς μέρος των εσόδων δίνονται στο «Ένα Όνειρο μια ευχή».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 99798702.

ΠΗΓΗ: KΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »