Επιχειρήσεις

Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας από τον Σύνδεσμο Καταστηματαρχών Λάρνακας

Διαγωνισμό καλύτερης Χριστουγεννιάτικης βιτρίνας για τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου της Λάρνακας, προκηρύσσει ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Λάρνακας σε συνεργασία με τη «Λάρνακα 2030», τον Οργανισμό που προωθεί την υποψηφιότητα της πόλης.

Σε δελτίο Τύπου του Συνδέσμου αναφέρεται ότι «θα δοθούν βραβεία για διαφορετικές κατηγορίες καταστημάτων σε μια προσπάθεια δημιουργικής ενεργοποίησης των επιχειρήσεων του ιστορικού κέντρου με αφορμή την ομορφότερη γιορτή του έτους. Οι συμμετέχοντες θα επωφεληθούν από την προβολή που θα τύχουν από τον Σύνδεσμο και από τη «Λάρνακα 2030», οι βιτρίνες θα φωτογραφηθούν και θα προβληθούν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ενώ οι διακρίσεις θα δοθούν σε ανοιχτή τελετή στη Γκαλερί της «Λάρνακα 2030» τον Ιανουάριο του 2024».

Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός θα αρχίσει στις 6 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί 31 του μήνα, προθεσμία υποβολής αίτησης συμμετοχής είναι η Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, ενώ μέλη του Συνδέσμου θα περάσουν από όλα τα καταστήματα της Λάρνακας για να αφήσουν έντυπες αιτήσεις. Ηλεκτρονικές αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν στο https://forms.gle/x2TsWpf6SSWi8Ckm6».

Η κριτική επιτροπή θα στελεχωθεί από μέλη και συνεργάτες της «Λάρνακα 2030».

Σχετικά νέα

X
Translate »