Ανδρέας Αποστόλου

Αποστόλου: Η Λάρνακα αποκτά υποδομές φροντίδας καρκινοπαθών – Συνάντηση με ΠΑΣΥΚΑΦ

Δήλωση Βουλευτή Επαρχίας Λάρνακας Κ.Σ. ΕΔΕΚ Ανδρέα Αποστόλου:

Η φιλία και η συνεργασία με τους ανθρώπους του ΠΑΣΥΚΑΦ είναι διαχρονική. Ευχαριστώ θερμά την Πρόεδρο Δρ Άννα Αχιλλεούδη, τον Γενικό Διευθυντή Νικόλα Φιλίππου και τον Αντώνη Τρύφωνος Διευθυντή Υπηρεσιών Φροντίδας Ασθενών για τη σημερινή φιλοξενία στα γραφεία του Συνδέσμου.

Η συνάντηση αποτελεί συνέχεια των συναντήσεων που είχα τις προηγούμενες ημέρες με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΥπΥ Μάριο Παναγίδη και τον Διευθυντή του ΟΑΥ Ανδρέα Παπακωνσταντίνου.

Με τον Πρόεδρο του ΟΚΥπΥ συζητήσαμε τα χρονοδιαγράμματα για την παράδοση του δεύτερου ορόφου του νέου κτηρίου του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας στον οποίο θα στεγαστεί και η Μονάδα Καθημερινής Φροντίδας Καρκινοπαθών.

Με τον Διευθυντή του ΟΑΥ συζητήσαμε την ανάγκη για επέκταση των μονάδων ανακουφιστικής φροντίδας καρκινοπαθών και σε άλλες επαρχίες.

Χαίρομαι γιατί έχει εγκριθεί το αίτημα του ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ. για δημιουργία μονάδας ανακουφιστικής φροντίδας στην Επαρχία Λάρνακας εντός του Γενικού Συστήματος Υγείας.

Σήμερα είχαμε την ευκαιρία με τους ανθρώπους του ΠΑΣΥΚΑΦ να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες και τα χρονοδιαγράμματα της έναρξης των εργασιών της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας Καρκινοπαθών στην Επαρχία Λάρνακας.

Χαίρομαι ειλικρινά γιατί εντός του πρώτου εξαμήνου του 2023 θα ολοκληρωθούν στη Λάρνακα αυτά τα δύο έργα που θα παρέχουν ποιοτική φροντίδα και στήριξη στους καρκινοπαθείς.

Σχετικά νέα

X
Translate »