Έχουμε θέμα

Ανεξέλεγκτες οι ταμπέλες σε πεζοδρόμια της πόλης…Αναλαμβάνει δράση το Δήμος

Η στήλη της σελίδας μας ”ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ” επιστρέφει και αυτή τη φορά βάζει στο στόχαστρο της την ανεξέλεγκτη τοποθέτηση ταμπελών σε πεζόδρομους και πασσάλους της ΑΗΚ.

Πρόκειται για ένα φαινόμενο το οποίο καλά κρατεί εδώ και χρόνια στην πόλη μας και όσο αυτοί που προβαίνουν σε αυτές τις ενέργειες δεν σέβονται κάποια πράγματα τόσο θα μεγαλώνει. Περπατώντας κάποιος στον πεζόδρομο των Φοινικούδων θα διαπιστώσει την απόλυτη αταξία αφού επιχειρήσεις (κυρίως αυτές με τα ηλεκτρικά τροχοφόρα) δεν σέβονται ότι ο πεζόδρομος δεν είναι για να τοποθετούνται ταμπέλες οι οποίες σαν κατασκευές είναι και επικίνδυνες για τους πεζούς.

Με ποια άδεια αυτοί οι επιχειρηματίες προβαίνουν σε αυτές τις ενέργειες οι οποίες μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις τοποθετούνται μέσα στον πεζόδρομο που χρησιμοποιείται από το κοινό.

Στην Πιαλέ Πασιά το ίδιο φαινόμενο

Παρόμοιο φαινόμενο και στην Πιαλέ Πασιά όπου επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται επί της λεωφόρου, τοποθετώντας ταμπέλες στον πεζόδρομο και πάνω στα τσιμεντένια προστατευτικά. Κατανοούμε τον καθημερινό αγώνα της κάθε επιχείρησης, όμως από την άλλη αν πάρουμε αυτή τη λογική τότε οι δρόμοι και οι πεζόδρομοι μας θα μετατραπούν σε διαφημιστικά σημεία.

 

Και τους πασσάλους της ΑΗΚ

Ούτε οι πάσσαλοι της ΑΗΚ γλιτώνουν αφού σε διάφορα σημεία της πόλης παρατηρούνται διαφημίσεις καταστημάτων προφανώς χωρίς άδειες. Σχετικό φαινόμενο εντοπίσαμε στη λεωφόρο Αρτέμιδος και σε άλλα 3 σημεία της πόλης.

Α. Βύρας: Από σήμερα Δευτέρα ο Δήμος ξεκινά εκστρατεία πάταξης του φαινομένου

Η σελίδα μας επικοινώνησε με το Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα ο οποίος μας ανέφερε ότι το φαινόμενο έχει περιέλθει στην προσοχή του Δήμου και ξεκινά μεγάλη εκστρατεία αυτή την εβδομάδα με στόχο να μην αφήσει ούτε μια ταμπέλα στα πεζοδρόμια της πόλης.

Για το λόγο αυτό ο κ. Βύρας σήμερα θα έχει σύσκεψη με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα οργανωθεί εκστρατεία σε όλη την πόλη με συνεργεία.

Αναμένουμε να δούμε τη δράση και τα αποτελέσματα…

Επιμέλεια
Συντακτική ομάδα

Σχετικά νέα

X
Translate »