Breaking News

Όμορφα της Πόλης

Με 660 ευρώ έδωσαν χρώμα και ουσία στο μπετόν

Με δαπάνη 660 ευρώ ο Σύνδεσμος Γονέων των Δημοτικών Σχολείων Δροσιάς, σε συνεργασία με τη διεύθυνση, τους εκπαιδευτικούς του Κ.Β. και μια ομάδα εθελοντών γονιών μελών του Συνδέσμου μας δημιούργησε μια υπέροχη σχολική αυλή και στο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς Κ.Β ” Μιχαλάκης Παρίδης “! Όμορφα, πολύχρωμα επιδαπέδια παιχνίδια διασκέδασης, άσκησης, δημιουργικότητας και συνεργασίας στόλισαν την γκρίζα αυλή σε διάφορα σημεία του Σχολείου!!!

Ευχαριστούμε θερμά τη διευθύντρια του Κ.Β. κ Βασούλα Κούλα αλλά και τους εκπαιδευτικούς Άννα Μωυσέως, Μαρία Ορφανίδου, Ελεάνα Κυριάκου, Φλώρα Αριστοτέλους, Άντρη Αστζιαν, Κλαίρη Κουππά, Κάτια Χριστοδούλου, Ράνια Νεοκλέους, Σταύρο Αναγνώστου, για την προετοιμασία, τον σχεδιασμό αλλα και για την παρουσία τους και την πολύτιμη βοήθεια τους στη δημιουργία των επιδαπέδιων παιχνιδιών! Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του Συνδέσμου μας στην υπέροχη ομάδα μελών του Συνδέσμου μας που με αγάπη, κέφι και ζωντάνια έδωσαν και πάλι το παρόν τους!

Ευχαριστούμε επίσης την επίτιμη πρόεδρο του Συνδέσμου μας Ειρήνη Χατζήκυριάκου που χωρίς τη δική της συμβολή δεν θα μπορούσε να οργανωθεί τόσο άψογα η όλη εκδήλωση.
Ευχόμαστε από καρδιάς τα παιδιά μας να συνεχίσουν να απολαμβάνουν όμορφα διαλείμματα στα Σχολεία τους !
Μαζί και ενωμένοι, γονείς, εκπαιδευτικοί και φορείς μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!!!!!

Σχετικά νέα

X
Translate »