Επιχειρήσεις

Plus Properties: Oλοκλήρωσε και παραδίδει το Plus 9 Residence στην περιοχή Φανερωμένης

Η Εταιρεία Plus Properties Ltd,  λίγους μήνες μετά την επίσημη παράδοση του έργου The Pearl στην περιοχή Μακένζυ και προτού αποχαιρετήσουμε το έτος 2019 παρραδίδει στους πελάτες της δύο ακόμα έργα σε Λάρνακα και Λεμεσό.

 

Με τα δύο έργα έτοιμα για παράδοση στους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων η εταιρεία απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι μια απο τις καλύτερες και πιο έμπιστες εταιρείες στον τομέα της ανάπτυξης γης, καθώς παραδίδει στον καθορισμένο χρόνο αποπεράτωσης τα έργα της.

 

Plus 9 – Delivered & Sold Out

Plus 9 by GC, is one more delivered & sold out project by Plus Properties. A luxurious building located in the prestigious area of Faneromeni (Larnaca).We Promise.. We Deliver! To ask about our other projects in Cyprus, visit: www.pluspropertiescyprus.com or call us on: ??: +357 24 64 24 64??: +961 1 900 000#PlusProperties #Cyprus #Larnaca #Larnaka #Drosia #Faneromeni #RealEstate #Project #Delivery #Done #Delivered #Ready #SoldOut #Construction #WeBuildFast

Gepostet von Plus Properties Cyprus am Mittwoch, 27. November 2019

 

Το νέο έργο Plus 9 Residence, βρίσκεται στη λεωφόρο Φανερωμένης και προσφέρει άμεση πρόσβαση στο κέντρο της πόλης.  Πρόκειται για τριώορφο διπλό οικιστικό συγκρότημα το οποίο γειτνιάζει με πολλές υπηρεσίες όπως γυμναστήρια, εστιατόρια, υπεραγορές, σχολεία κτλ.

Αποτελείται από διαμερίσματα των δύο και τριών υπνοδωματίων, στεγασμένους χώρους στάθμευσης και αποθήκες, προσφέροντας εξαιρετική θέα στην Αλυκή Λάρνακας.

Το έργο έχει ήδη πωληθεί τόσο σε Κύπριους όσο και ξένους αγοραστές.  Η εταιρεία εκφράζει τις ευχαριστίες της στους νέους της πελάτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν.

 

 

H εταιρεία Plus Properties Cyprus είναι η πρώτη Λιβανέζικη εταιρεία στο χώρο της ανάπτυξης γης που δραστηριοποιήθηκε στην Κύπρο. Με έδρα τη Λάρνακα, η εταιρεία ξεκίνησε τις εργασίες της πριν από 4 χρόνια και ήδη έχει ολοκληρώσει και έχει σε εξέλιξη 30 έργα σε Λάρνακα και Λεμεσό, ενώ σχεδιάζει να αναπτύξει τις εργασίες της στη Λευκωσία, Πάφο και ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. Επίσης η εταιρεία έχει ξεκινήσει τις εκδόσεις τίτλων ιδιοκτησίας σε πελάτες της.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην οδό Χριστοφίδη και μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο  77 770103 ή στην ιστοσελίδα www.pluspropertiescyprus.com 

 

Παράδοση PLUS 14 στη Λεμεσό

Επίσης η εταιρεία ενημερώνει ότι έχει ολοκληρώσει και έχει παραδόσει στους ιδιοκτήτες του το έργο PLUS 14 στην πόλη της Λεμεσού. Η τελετή παράδοσης έγινε στις 29/11/2019 στην παρουσία του CEO της εταιρείας κ. George Chehwane.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφικό υλικό από το έργο.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »