Όμορφα της Πόλης

Χριστουγεννιάτικο σκηνικό φέτος στην Κλεάνθη Καλογερά

Σε ένα μήνα η γιορτή των Χριστουγέννων θα είναι γεγονός και η πόλη μας ετοιμάζεται να την υποδεχτεί, καθώς ο Δήμος έχει βάλει μπροστά διάφορες ετοιμασίες διακόσμησης που θα τοποθετήσουν την Λάρνακα στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα, ενώ διευθετεί ταυτόχρονα και πολλές μεγάλες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.Ήδη ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος έχει αρχίσει να φαίνεται στην πόλη , ενώ αναμένουμε τη φωταγώγηση της  το Σάββατο 2/12 , όπου θα σημάνει την επίσημη έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Μάλιστα, φέτος για πρώτη φορά ο Δήμος προχωρά με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και για την οδό Κλεάνθη Καλογερά , η οποία εδώ και τρία χρόνια έχει αποκτήσει εμπορική ταυτότητα με τα διάφορα μπαράκια που λειτούργησαν στη γραφική οδό. Οι επιχειρηματίες της περιοχής  εδώ και δύο χρόνια ζητούσαν από τον Δήμο και το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο να στολίσουν την περιοχή , όμως οι προσπάθειες τους έπεφταν στο κενό.

Φέτος παρά το ότι υπήρχε απόφαση να μην στολιστεί η συγκεκριμένη οδός, εντούτοις το Δημοτικό Συμβούλιο και ο κ. Βύρας προέβησαν στις απαραίτητες διευθετήσεις , ούτως ώστε η περιοχή να αποκτήσει και αυτή τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που της αρμόζει, γεγονός που θα εξυπηρετήσει και τις επιχειρήσεις που βρίσκονται εκεί.

Φέτος λοιπόν τα Χριστούγεννα η Κλεάνθη Καλογερά μας περιμένει..

Επιμέλεια
Νίκη Μιχαήλ 
(Δημοσιογράφος)

 

Σχετικά νέα

X
Translate »