Breaking News

Όμορφα της Πόλης

Τρία ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην πόλη μας (pics-vid)

Το City of Larnaka έχει παρατηρήσει στην πόλη μας να κυκλοφοράνε 3 ηλεκτρικά αυτοκίνητα όπου λειτουργούν με μπαταρία. Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό εμφανισιακά με τα κανονικά αυτοκίνητα και μπορούν να παρέχουν όλα τα extra smart care όπως ακόμη και πολλά accessories. Επίσης έχουν την δυνατότητα να αναπτύξουν ταχύτητα μέχρι και 130km και να διανύσουν απόσταση 90km μόνο με ένα Ευρώ.

Η σελίδα μας βρέθηκε στο σωστό σημείο την κατάλληλα στιγμή και γίναμε αυτόπτες μάρτυρες στη διαδικασία φόρτισης. Συγκεκριμένα ο συνδημότης μας Λούης Δημητρίου είναι ένας από τους τρεις ιδιοκτήτες ηλεκτρικού οχήματος. Ο κ. Λούης Δημητρίου μας μίλησε λίγο για αυτή τη νέα τάση που έρχεται. Όπως μας εξήγησε ο κ. Δημητρίου τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα δεν διαφέρουν καθόλου από τα κανονικά στην εμφάνιση, ενώ και στο οδήγημα είναι απολαυστικά. Είναι εντελώς αθόρυβα και πάρα πολύ οικονομικά.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα φορτίζονται με ρεύμα με μέσω όρο 3 Ευρώ για 40 λεπτά περίπου(όταν η μπαταρία είναι τελείως άδεια) ενώ μπορεί επίσης να φορτιστεί και άμεσα δηλαδή σε 15 λεπτά(όταν η μπαταρία είναι σε κανονικά επίπεδα). Τα αυτοκίνητα μπορούν να διανύσουν αποστάσεις μέχρι 150km περίπου, αναφέρει ο κ. Δημητρίου.

Τι θα σε έκανε να το αγοράσεις:

  • 100% οικολογικό
  • χωρίς κυκκλοφορία
  • γενικότερα είναι οικονομικό
  • Δωρεάν Parking

Στην πόλη μας υπάρχουν 2 χώροι για να μπορούν παρκάρουν αλλά και να φορτίσουν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Οι θέσεις στάθμευσης βρίσκονται στο δημοτικό χώρο στάθμευσης στο κέντρο της πόλης (πρώην λαϊκή αγορά). Παρόλες τις σημάνσεις των συγκεκριμένων χώρων έχει παρατηρηθεί ότι πολίτες λόγο έλλειψης χώρου στάθμευσης (ειδικά σε μέρες αιχμής) παρκάρουν στους συγκεκριμένους χώρους.

Πρόκειται για κάτι καινούργιο στην πόλη μας όπου πρέπει να το σεβαστεί ο κόσμος και να παραμένουν οι χώροι στάθμευσης άδειοι γιατί εκεί φορτίζονται τα συγκεκριμένα οχήματα.

Επιμέλεια 
Χριστίνα Γιώργαλλου

Σχετικά νέα

X
Translate »