Αθλητικά Νέα

Το Ρωσικό τουρνουά ποδοσφαίρου (FNL) φιλοξενεί η πόλη μας

Σημαντική τονωτική ένεση για τον τουρισμό της πόλης μας

Με σχετικό δελτίο τύπου η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λάρνακας ανακοίνωσε τη διοργάνωση  διοργάνωση του ποδοσφαιρικού τουρνουά Football National League Cup 2017 (FNL), το οποίο θα πραγματοποιηθεί για τρίτη χρονιά στην πόλη μας, μεταξύ 11-24 Φεβρουαρίου.

Στο τουρνουά συμμετέχουν 16 ομάδες της πρώτης κατηγορίας του Ρωσικού Πρωταθλήματος. Ο αριθμός ποδοσφαιριστών, προπονητών, διαιτητών και υψηλόβαθμων στελεχών της Ομοσπονδίας ξεπερνά τα 700 άτομα, οι οποίοι θα διαμένουν στην Κύπρο για 2 εβδομάδες τουλάχιστον.

Η οργάνωση θα περιλαμβάνει τόσο την προετοιμασία των ομάδων στα διαθέσιμα γήπεδα της περιοχής, όσο και 40 μεταξύ τους αγώνες στα Στάδια Γ.Σ.Ζ, Αμμόχωστος και Άχνας. Σημαντικό να αναφέρουμε ότι όλοι οι αγώνες θα προβάλλονται στο διαδίκτυο καθώς ο τελικός αγώνας θα προβληθεί απευθείας σε όλη την επικράτεια της Ρωσίας.

Οι εμπλεκόμενοι φορείς (ΚΟΤ, Τουριστική Ανάπτυξη & Προβολή Λάρνακας, ξενοδόχοι, κλπ.) είναι ήδη ενήμεροι για την αξιόλογη αυτή διοργάνωση και αναμένουμε την καλύτερη στήριξη για την επιτυχία της.

Η όλη διοργάνωση αποτελεί σημαντική τονωτική ένεση για τις ξενοδοχειακές μονάδες της πόλης μας καθώς για 2 εβδομάδες θα έχουν αυξημένη πληρότητα, σε μια περίοδο δύσκολη για τον τουρισμό της πόλης και της Κύπρου γενικότερα.

Να σημειωθεί ότι όλοι οι αγώνες καθώς και ο μεγάλος Τελικός (Τσίρειο Στάδιο 24/02/2017, ώρα 20.45) είναι ανοικτοί προς το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για το πρόγραμμα των αγώνων επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.tecomaservices.com.cy

Σχετικά νέα

X
Translate »