Breaking News

Όμορφα της Πόλης

Στήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πλατεία Ευρώπης και η πόλη είναι έτοιμη για να γιορτάσει

Όπως σας ενημέρωσε προχθές η ιστοσελίδα μας , όσον αφορά τη δημιουργία ενός χριστουγεννιάτικου χωριού στην Πλατεία Ευρώπης , οι πληροφορίες αυτές τελικά επιβεβαιώνονται, καθώς ο Δήμος Λάρνακας έχει προχωρήσει και έχει στήσει το χωριό στην πλατεία η οποία φέτος αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Η δημιουργία αυτή θα αποτελέσει πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους , αφού στο χώρο θα πραγματοποιούνται δημιουργικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για παιδιά , ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην εξέδρα που έχει στηθεί στο χώρο.

Παράλληλα, ο Δήμος Λάρνακας έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο στολισμό του Χριστουγεννιάτικου χωρίου θέλοντας έτσι να παρέχει σε όλους του περαστικούς κάτι μοναδικό. Στο χώρο πέρα από τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις θα υφίσταται και το φωτιζόμενο τρενάκι του Δήμου(το οποίο δεν θα κινείται) για να μπορεί το κοινό να βγάζει αναμνηστικές φωτογραφίες εάν το επιθυμεί.

Αναμένουμε τη φωταγώγηση στην Πλατεία Ερμού το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα και να ξεκινήσει έτσι η χριστουγεννιάτικη περίοδος στην πόλη μας.

Επιμέλεια
Νίκη Μιχαήλ
(Δημοσιογράφος)

Σχετικά νέα

X
Translate »