Breaking News

Οικονομία

Σε επιχειρηματικό φόρουμ με χώρες Μ. Ανατολής στοχεύει η Λάρνακα

Επίσκεψη Πρέσβεων χωρών στο ΕΒΕ Λάρνακας

Με στόχο την προοπτική διοργάνωσης επιχειρηματικού φόρουμ στη Λάρνακα, οι Πρέσβεις της Συρίας, Ιορδανίας, Κατάρ, της Παλαιστίνης και οι Εμπορικοί Ακόλουθοι του Ιράν, της Αιγύπτου και του Κουβέιτ, επισκέφθηκαν την Πέμπτη 9 Μαρτίου τα γραφεία του ΕΒΕ Λάρνακας και είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου στη παρουσία και του Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων για την προοπτική διοργάνωσης Επιχειρηματικού Φόρουμ στη Λάρνακα και το συντονισμό που αφορά τη συμμετοχή στο Φόρουμ Επιχειρηματιών και ενδιαφερόμενων από όλους τους κλάδους για ενδυνάμωση των εμπορικών συναλλαγών με την Λάρνακα και την Κύπρο ευρύτερα».

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ Όθωνας Θεοδούλου «καλωσόρισε την συνεργασία με τις διπλωματικές αποστολές από χώρες της Μέσης Ανατολής και του Περσικού Κόλπου, θεωρώντας ότι η συνάντηση αυτή αποτελεί την απαρχή μιας καρποφόρας συνεργασίας, η οποία θα φέρει πιο κοντά τη Λάρνακα και την Κύπρο με την επιχειρηματική τάξη των γειτονικών μας χωρών».

Πρόσθεσε ότι «τα πλεονεκτήματα της Λάρνακας και της Κύπρου θα αποτελέσουν ένα σημαντικό λόγο για την αναβάθμισης της συνεργασίας μεταξύ όλων των χωρών της περιοχής».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «οι ξένοι διπλωμάτες αντιμετώπισαν ευνοϊκά τις προτάσεις του ΕΒΕΛ και υποσχέθηκαν κάθε βοήθεια και συνεργασία για τη διοργάνωση Επιχειρηματικού Φόρουμ στη Λάρνακα».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »