Breaking News

Όμορφα της Πόλης

Παρέλασαν για δεύτερη φορά οι μαθητές του Ειδικού Σχ. Αγίου Σπυρίδωνα και καταχειροκροτήθηκαν (pic-vid)

Πλέον αποτελεί μέρος των παρελάσεων της πόλης μας. Το Ειδικό Σχολείο Αγ. Σπυρίδωνας για 2η φορά έλαβε μέρος σε παρέλαση και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Τα παιδιά με ειδικές ικανότητες, με τη στολή τους, το γαλάζιο τους κουστούμι, την ομοιόμορφη στολή χωρίς σκισίματα και fashion trends διάσχισαν με το δικό τους τρόπο το παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων σκορπώντας τον ενθουσιασμό σε όλους.

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

Posted by City of Larnaka on Sunday, October 28, 2018

Είναι η στιγμή που απλά προσηλώνεσαι και χειροκροτείς όλη την εικόνα που βλέπεις μπροστά σου και χαίρεσαι που υπάρχουν αυτές οι στιγμές που ομορφαίνουν την κοινωνία μας και δίνουν μαθήματα σε πολλά επίπεδα. Το πιο σημαντικό: Αυτά τα παιδιά και αυτές οι δασκάλες σεβάστηκαν την επέτειο έβαλαν τα καλά τους και ήρθαν να κάνουν αυτό που ήθελαν εδώ και καιρό και να στείλουν το μήνυμα ότι η συμμετοχή στα κοινωνικά δρώμενα είναι δικαίωμα όλων.

 

Το χειροκρότημα στην προσπάθεια των μαθητών στην πρώτη συμμετοχή τους στη σημερινή παρέλαση, ήταν η επιβράβευση τους. Δείτε πιο κάτω το σχετικό φωτορεπορτάζ με το φακό του SotosCon:

 

Σχετικά νέα

X
Translate »