Εκπαίδευση

Παγκύπριες Εξετάσεις 2017: Tα εξεταστικά κέντρα και οι ημερομηνίες

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, τα εξεταστικά κέντρα που θα λειτουργήσουν κατά τη διάρκεια των Παγκύπριων Εξετάσεων, με βάση το΄Αρθρο 8(1) του περί διεξαγωγής των Παγκύπριων Εξετάσεων Νόμου, 22(Ι)/2006, έχουν ως ακολούθως:

Λάρνακα: 1. Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας, 2. Γυμνάσιο Λευκάρων, 3. Λύκειο Αγ. Γεωργίου Λάρνακας, 4. Λύκειο Μακαρίου Γ΄ Λάρνακας, 5. Τεχνική Σχολή Αγίου Λαζάρου Λάρνακας, 6. Λύκειο Βεργίνας, 7. Λύκειο Λιβαδιών, 8. Τεχνική Σχολή Λάρνακας, 9. Λύκειο Αραδίππου.

 

Το Υπουργείο Παιδείας αναφέρει, στην ανακοίνωση του, ότι εντός σύντομου χρονικού διαστήματος η Υπηρεσία Εξετάσεων θα αποστείλει ταχυδρομικώς τα ατομικά δελτία και τις οδηγίες που περιέχουν πληροφόρηση για τα Εξεταστικά Κέντρα σε όλους τους υποψηφίους που είναι απόφοιτοι παλαιότερων χρόνων, όπως και στους τελειόφοιτους των Δημόσιων Εσπερινών Λυκείων και Εσπερινών Τεχνικών Σχολών, καθώς και τους τελειόφοιτους των Ιδιωτικών Σχολείων.

Σημειώνει, τέλος, ότι οι υποψήφιοι των Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης θα παραλάβουν τα πιο πάνω από τα Σχολεία τους.

Σχετικά νέα

X
Translate »