Όμορφα της Πόλης

Οι μαθητές της Τεχνικής Σχολής Λάρνακας έκαναν άνω κάτω την πόλη με τις μελωδίες τους (pics-vid)

Tης Νίκης Μιχαήλ

Υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους, κυρίας Ειρήνη Χατζήκυριακου , οι μαθητές της Τεχνικής Σχολής Λάρνακας εδώ και 4 μέρες χαρίζουν υπέροχες μελωδίες και σκορπούν το χριστουγεννιάτικο πνεύμα, όπου και αν βρεθούν, αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουν επισκεφθεί και έχουν τραγουδήσει στα γραφεία του δήμου και σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία υπάρχει στην πόλη μας, όμως δεν έμειναν εκεί.  Αφού ολοκλήρωσαν με τα γραφεία και τις υπηρεσίες, ξεχύθηκαν στο κέντρο της πόλης και έδωσαν χωρίς υπερβολή μια πραγματική παράσταση την οποία όσοι έτυχε να τους δουν από κοντά σίγουρα την απόλαυσαν.

Η ομάδα των παιδιών αποτελείται από ένα συνδυασμό στο σύνολο, καθώς χρησιμοποιούν, όχι μόνο τις εξαιρετικές φωνές τους, αλλά και διάφορα μουσικά όργανα, όπως η κιθάρα, το μπουζούκι το μαντολίνο κ.α, με αποτέλεσμα να μελοποιούν τα τραγούδια με ένα μοναδικό τρόπο ο οποίος είναι απλά απολαυστικός.

 

Είναι πραγματικά εξαιρετική η κίνηση τόσο από την κ. Ειρήνη, όσο και από άποψης του ενδιαφέροντος που έχουν οι μαθητές και φαίνεται ότι πραγματικά το διασκεδάζουν, καθώς είναι εμφανής στα πρόσωπα τους η θετική και χαρμόσυνη διάθεση που έχουν όταν τραγουδούν τα κάλαντα.

Εμείς συγχαίρουμε τα παιδιά και την καθηγήτρια τους και τους ευχαριστούμε που φέτος έκαναν τα Χριστούγεννα στην πόλη μας διαφορετικά.

 

 

Επιμέλεια
Νίκη Μιχαήλ
(Δημοσιογράφος)

Σχετικά νέα

X
Translate »