Όμορφα της Πόλης

Με διάκριση στα φωνητικά στο Μπατούμι της Γεωργίας τα μέλη του Φωνητικού Συνόλου Δήμου Λάρνακας (pics)

Επέστρεψαν από το Μπατούμι της Γεωργίας, τα Μέλη του Φωνητικού Συνόλου Δήμου Λάρνακας, Μαρία Δημητρίου και Στρατούλα Τραμουντάνη,  όπου είχαν μεταβεί προκειμένου να λάβουν μέρος στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της  UNESCO  Τυφλίδας και του Δήμου Μπατούμι.

 

Οι δύο Σοπράνο, τραγούδησαν στις 21 Ιουνίου 2018, με αφορμή την Ημέρα της Μουσικής,  στο Μουσείο Τέχνης του Μπατούμι,  με συνοδεία στο πιάνο της καθηγήτριας Ανωτάτων Μουσικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Τεχνών κ.  Νino Nishnianidze, το τραγούδι «Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ», στην παρουσία του Δημάρχου Μπατούμι, της Διευθύντριας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Γεωργίας, της Διευθύντριας του Εθνικού Μουσείου Τέχνης,  πολλών άλλων Επίσημων Προσκεκλημένων, καθώς και πλήθους κόσμου.

 

Στις 27 Ιουνίου 2018, εμφανίστηκαν στην Όπερα του Μπατούμι, όπου άνοιξαν το Royal  Πρόγραμμα, με τα τραγούδια «ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙΝ», «ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ» και  «Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ», όπου απέσπασαν και την καλύτερη διάκριση στα Φωνητικά.

Κατά την εκεί παραμονή τους τα Μέλη του Φωνητικού Συνόλου Δήμου Λάρνακας, είχαν συναντήσεις με Δημάρχους, Εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Φορείς των Γραμμάτων και του Πολιτισμού της  χώρας, ενώ συμμετείχαν και σε Κριτικές Επιτροπές της διοργάνωσης που αφορούσαν το τραγούδι και ιδιαίτερα τα φωνητικά.

Ο Δήμος Λάρνακας συγχαίρει θερμά τις δύο Σοπράνο για τη συμμετοχή και τη διάκρισή τους στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης στο Μπατούμι. Η παρουσία σε εκδηλώσεις τους τόσο των δυο Σοπράνο, όσο και  των υπόλοιπων Μελών του Φωνητικού Συνόλου του Δήμου Λάρνακας, η δράση και η προσφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα προβάλλουν πολιτιστική πλευρά της Λάρνακας.

Σχετικά νέα

X
Translate »