Breaking News

Όμορφα της Πόλης

Μαγεία το ηλιοβασίλεμα στην πόλη μας – Tο βίντεο του Δήμου Λάρνακας που κάνει το γύρο του διαδικτύου και όχι άδικα! (video)

Το ηλιοβασίλεμα στην Λάρνακα είναι απλά μοναδικό και οι  εικόνες θα σε μαγέψουν!

 Μέσα από ένα βίντεο 45 δευτερόλεπτων, που ανάρτησε στη σελίδα του ο Δήμος Λάρνακας,  αποτυπώνεται όλη η μαγεία και η ομορφιά του ηλιοβασιλέματος, στην πόλη μας. Μέσα από ένα όμορφο οπτικοακουστικό υλικό, η επίσημη σελίδα του Δήμου Λάρνακας στο facebook και στο instagram μας  μαγεύει με τις μοναδικές εικόνες και μας υπενθυμίζει τις ομορφιές της πόλης μας.
Τους τελευταίους 3 μήνες η επικοινωνία και η διαχείριση των κοινωνικών του Δήμου, έχει ανατεθεί μέσω διαγωνισμού στην εταιρεία OtherView Marketing Solutions, όπου μέσα από όμορφο δημιουργικό τρόπο έχει αλλάξει την επικοινωνία του Δήμου με τους δημότες, ξεφεύγοντας από στερεότυπα και δίνοντας μια διαφορετική προσέγγιση στην επικοινωνία.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο το οποίο έχει γίνει viral τις τελευταίες 2 ημέρες.

Απολαύστε το!

 

 

Το φωτογραφικό υλικό που φιλοξενείται στο βίντεο ανήκει στον Sotos Con

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία OtherView Marketing Solutions 

Η εταιρεία OtherView Marketing Solutions είναι μια νέα εταιρεία που εδρεύει στην πόλη της Λάρνακας με στόχο να παρέχει στις τοπικές επιχειρήσεις της πόλης ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα του Μάρκετινγκ και της Επικοινωνίας.

Με μια ομάδα από νέους ταλαντούχους επαγγελματίες, που έχουν μεγάλη εμπειρία και γνώσεις σε όλους τους τομείς του Μάρκετινγκ, η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει δημιουργικές λύσεις σε οποιαδήποτε επιχείρηση.

 

Ελάτε να γνωριστούμε

Αν σκέφτεστε να επενδύσετε σε υπηρεσίες Μάρκετινγκ καλό είναι να το κάνετε σωστά. Πολλές φορές, οι επιχειρήσεις στην προσπάθεια τους να επενδύσουν στο Μάρκετινγκ βρίσκουν μπροστά τους διάφορους αλεξιπτωτιστές, με αποτέλεσμα να πληρώνουν χρήματα χωρίς αποτελέσματα. Εμείς δεν θα σας πούμε για το επίπεδο υπηρεσιών μας. Αν όμως είστε έτοιμοι να επενδύσετε στο Μάρκετινγκ τότε ελάτε να γνωριστούμε.

Tηλ:  99 15 64 42
Web: www.otherviewmarketing.com
Fb: www.facebook.com/otherviewmarketing

Σχετικά νέα

X
Translate »