Αθλητικά Νέα

Καλύτερος Υδατοσφαιριστής στην κατηγορία των Παίδων ο Γιώργος Παπαγεωργίου από τη Λάρνακα

Καλύτερος υδατοσφαιριστής του Παγκύπριου πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Παιδων για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 αναδείχθηκε ο υδατοσφαιριστής του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας ο Γιώργος Παπαγεωργίου μετά από τη μυστική ψηφοφορία όλων των προπονητών της Κύπρου. Ο υδατοσφαιριστής ισοβάθμησε με δυο άλλα παιδιά το Μυλωνάς Ανδρέας του Ν.Ο. Λεμεσού, και Αυγουστή Παναγιώτη του Ν.Ο. Πάφου.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι ένας ταλαντούχος υδατοσφαιριστής εξαιρετικού χαρακτήρα, συνεπέστατος στις προπονήσεις , με ηγετικές ικανότητες και μέλος της προεθνικής ομάδας Πολο Κύπρου . Ο Γιώργος προπονείται με τις ομάδες του Ν.Ο Λάρνακας εδώ και 6 Χρόνια.

Ο νεαρός πολίστας αναφέρει χαρακτηριστικά για την διάκριση που κέρδισε: “Νιώθω χαρούμενος , όμως δεν επαναπαύομαι και βλέπω μπροστά ώστε να βελτιωθώ, τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο και να γίνω ακόμα καλύτερος.

Οφείλω πολλά στους δυο προπονητές μου, στον Τάσο Τσικάρι που ήταν ο πρώτος μου προπονητής που με παράλαβε από μικρό και μου έμαθε να παίζω σωστό και καλό Πολο, αλλά και  στο σημερινό μου προπονητή το Γιάννη Ιωάννου για τις ευκαιρίες που μου έδωσε και τις οποίες αξιοποίησα.

Επιπρόσθετα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναθλητές μου που ήταν μέσα στην ομάδα του  Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας που χωρίς την βοήθεια τους δεν θα μπορούσα να κερδίσω αυτό το βραβείο, τους παράγοντες του ομίλου μας που βρίσκονται διπλά μας , τους φιλάθλους και ειδικά την οικογένεια μου που με στήριξε στις καλές και στις άσχημες μου στιγμές“.

Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι οι στόχοι της ομάδας την φετινή χρονιά είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος στη κατηγορία των Παίδων. “Έχουμε απολέσει κάποιους βαθμούς στη αρχή του πρωταθλήματος αλλά όλα τα παιδιά είμαστε αισιόδοξοι ότι τελικά θα το κατακτήσουμε“.

Η βράβευση του υδατοσφαιριστή  θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της ετήσιας τελετής βράβευσης των καλυτέρων αθλητών και ομάδων της Ομοσπονδίας , η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί αργότερα.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »