Breaking News

Αθλητικά Νέα

Η μεγάλη επένδυση που θα αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν της πόλης

Γράφει το Larnaka Business News

Η εταιρεία Quality Group συνεχίζει να αναπτύσσεται προς όφελος της πόλης και επαρχίας Λάρνακας καθώς το νέο της μεγάλο έργο βρίσκεται στα σκαριά και θα βρίσκεται στο χωριό Αλεθρικό.

Πρόκειται για το Olympia Sports Resort το οποίο θα αποτελέσει ένα ολοκληρωμένο resort για αθλητικές ομάδες και θα εμπλουτίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το Αθλητικό Τουριστικό της πόλης μας καθώς παρόμοια υποδομή δεν υπάρχει πουθενά στο νησί.

Το Οlympia Sports Resort θα χτιστεί σε μεγάλη έκταση και θα περιλαμβάνει:

Γήπεδα ποδοσφαίρου
Γήπεδα μπάσκετ
Γήπεδα τένις
Γήπεδα βόλεϊ
Γήπεδα τοξοβολίας
Υποστηρικτικές εγκαταστάσεις αθλητών

Επίσης το αθλητικό χωριό θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων με θέα το τεχνητό ποτάμι που θα προσφέρει μοναδική θέα στους ένοικους. Το ξενοδοχείο θα προσφέρει επίσης sea view δωμάτια.

 

Σε σχετική της ανακοίνωση η εταιρεία αναφέρει ότι στόχος της είναι όπως το Οlympia Sports Resort καταστεί το απόλυτο αθλητικό θέρετρο τόσο για αθλητές και ομάδες αλλά και για αυτούς που θα θέλουν να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία στην Κύπρο.

 

Θα είναι εξοπλισμένο με τον πιο υπερσύγχρονο αθλητικό εξοπλισμό και θα διαθέτει εσωτερική ποδηλατική διαδρομή, εστιατόρια, καταστήματα, bars και καφετέριες και όλα αυτά θα συνδέονται με υποδομές ψυχαγωγίας, επαύλεις, σπα με θαλασσινό νερό και εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης τραυματισμών.

business-larnaka

Με την ολοκλήρωση της επένδυσης η πόλη και επαρχία Λάρνακας θα καταστεί ο πιο πλήρης αθλητικός προορισμός στο νησί καθώς στην πόλη ήδη υπάρχουν μεγάλες αθλητικές υποδομές που αναφέρονται σε γήπεδα ποδοσφαίρου, γήπεδα καλαθόσφαιρας, κολυμβητήριο, το Ολυμπιακό σκοπευτήριο κ.α.

 

Mε βάση τα πιο πάνω και με την ολοκλήρωση της όλης επένδυσης ανοίγεται μια τεράστια προοπτική για την πόλη μας για ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού ούτως ώστε να καταστεί πρώτη επιλογή στην περιοχή της Μεσογείου, καθώς αυτή τη στιγμή το μοναδικό ολοκληρωμένο αθλητικό χωριό της Μεσογείου είναι το Limak Arcadia Golf & Sport Resort που βρίσκεται στην Ατάλια της Τουρκίας.
Η όλη επένδυση εκτιμάται ότι θα κοστίσει περίπου 120,000,000 με τα κεφάλαια να προέρχονται από Κινέζικα επενδυτικά ταμεία και με τον ερχομό της, πέραν από τα μεγάλα οφέλη σε τουριστικό επίπεδο θα ανοίξει πολλές θέσεις εργασίας στην περιοχή σε διάφορες ειδικότητες.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι η Quality Group ήδη προχωρά με το μεγάλο έργο της ξενοδοχειακής αλυσίδας Radisson Blu στην περιοχή λιμανιού, έχει ήδη ολοκληρώσει τον όμορφο έργο στο κέντρο της πόλης Quality City Centre ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας σειρά παίρνει το ερειπωμένο ξενοδοχείο ΚΙΤΙΟΝ στο κέντρο της πόλης.

 

Αναμφίβολα η εταιρεία έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη της πόλης μας καθώς επενδύει σε τομείς και σημεία όπου η πόλη μας έχει ανάγκη.

Δείτε το έργο σε φωτογραφίες 3D

1 2 5 6 3

Επιμέλεια
Συντακτική ομάδα

 

Σχετικά νέα

X
Translate »