Αναπτυξιακά Έργα

Το Radisson Blu Hotel αλλάζει τη Λάρνακα

Δωμάτια για Business Τravelers, μικρό mall, spa και γυμναστήριο.
ΠΛέον δεν το λέμε μόνο εμείς… Η Λάρνακα αλλάζει

Εμείς απλά το λέμε εδώ και καιρό…

Παράλληλα χαιρόμαστε που επιτέλους βλέπουμε επιχειρηματίες της πόλης να θέλουν να επενδύσουν σε αυτήν και συγχαίρουμε τον κ. Πολυβίου και κ. Κάκο.

Καινοτόμες υπηρεσίες θα προσφέρει το Radisson Blu Hotel που θα ανοίξει τις πύλες του, το 2016. «Το πρώτο διεθνώς επώνυμο ξενοδοχείο της Λάρνακας φιλοδοξεί να δώσει μια νότα διαφορετική στον όρο hospitality», τόνισε στην κάμερα του InBusinessNews o  Managing Director και κύριος μέτοχος της SunnySeeker Hotels, Μάριος Πολυβίου, που είναι και ο operator του κολοσσού στην Κύπρο.

«Θα αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες που προσφέρονται στους τουρίστες ή στους business travelers. Είναι ένα ξενοδοχείο που πιστεύουμε θα μπορέσει να δώσει λύσεις στο χώρο της Λάρνακας όσον αφορά την διαμονή των Βusiness Τravelers, οι οποίοι δεν έχουν τον δικό τους χώρο όσον αφορά συνεδριακά κέντρα, επαγγελματικές διευκολύνσεις και ένα πολυτελές χώρο διαμονής» τόνισε ο κ. Πολυβίου.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι πέραν των δωματίων φιλοξενίας, θα παρέχει υπηρεσίες spa και γυμναστηρίου, συνεδριακούς χώρους στο ισόγειο θα λειτουργεί μικρό mall, όπως συμπλήρωσε ο Managing Director της SunnySeeker Hotel.

«Ένα πρωτοποριακό -για τα δεδομένα της Κύπρου- σχεδιαστικό πείραμα που θα συνδυάσει το retail shopping μαζί με τον χώρο διαμονής» συμπλήρωσε ο κ. Πολυβίου αναφερόμενος στη φιλοσοφία που περιβάλλει το νέο ξενοδοχείο της Λάρνακας.

Ερωτηθείς τι ήταν αυτό που έπεισε τους ξένους επενδυτές να έρθουν στην Κύπρο, ο Μάριος Πολυβίου αναφέρθηκε στο νομικό και οικονομικό περιβάλλον που βελτιώνεται καθώς και το νομοθετικό πλαίσιο, το οποίο διευκολύνει τον κάθε ξένο επενδυτή να πάρει την απόφαση να έρθει στην Κύπρο.

«Το οικονομικό περιβάλλον σιγά- σιγά βλέπουμε να σταθεροποιείται. Και υπάρχει η αισιοδοξία ότι το 2016 θα δούμε διαφορετικά δεδομένα στην κυπριακή οικονομία. Όλοι αυτοί οι παράγοντες συν το γεγονός ότι υπήρχε μια απουσία ενός μεγάλου ξενοδοχειακού οργανισμού στην Κύπρο, ώθησε την Carlson Rezidor να κάνει το πρώτο βήμα» σημείωσε καταληκτικά ο κ. Πολυβίου.

Το πέντε αστέρων ξενοδοχείο θα κατασκευαστεί, θα σχεδιαστεί και θα λειτουργεί σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές του παγκοσμίου ξενοδοχειακού ομίλου και θα ονομάζεται Radisson Blu Hotel & Residence Larnaca, υπό τη διαχείριση της Sunnyseeker Hotel.

Πηγή: www.sigmalive.com/inbusiness
inbusiness

Σχετικά νέα

X
Translate »