Όμορφα της Πόλης

Επίσημη παράδοση και παραλαβή της «εγκατάστασης – παγκάκι» στην περιοχή Μακένζι

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσημη παράδοση και παραλαβή της «εγκατάστασης – παγκάκι», έξω από το Κτήριο Διευκολύνσεων στην περιοχή Μακένζι.

 Το εν λόγω «παγκάκι» είναι το αποτέλεσμα του Διαγωνισμού Ψηφιακού Σχεδιασμού για κατασκευή μιας δημόσιας εγκατάστασης και τοποθέτησης της στην περιοχή Μακένζι.

Η Εταιρεία Α/φοί Ανδρέου Λτδ και το Τμήμα AndreouLaser σε συνεργασία με το StudentLife και την Εταιρεία Seamlexity LLC προσκάλεσαν ενδιαφερόμενους διακοσμητές εσωτερικού χώρου, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές να υποβάλουν ιδέες και προτάσεις για τον Πρώτο Διαγωνισμό Ψηφιακού Σχεδιασμού και Κατασκευής.

 Σκοπός του Διαγωνισμού ήταν ο σχεδιασμός και η κατασκευή μιας δημόσιας εγκατάστασης, η οποία τοποθετήθηκε στην περιοχή Μακένζι και θα αποτελεί σημείο αναψυχής ή ξεκούρασης για τους Λαρνακείς συμπολίτες μας και για τους ξένους επισκέπτες.

 Στο Διαγωνισμό έλαβαν μέρος 20 συνολικά ενδιαφερόμενοι. Νικητές του Διαγωνισμού οι Φάνος Κατσαρής και ο Ανδρέας Κυριάκου με την κατασκευή «Μεταβολή».

 Ο Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί θερμά την Εταιρεία Α/φοί Ανδρέου Λτδ και το Τμήμα AndreouLaser , το StudentLife και την Εταιρεία Seamlexity LLC, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό. Πρωτοβουλίες όπως αυτή, τόσο από πλευράς των διοργανωτών, αλλά και των συμμετεχόντων, θεωρούνται άκρως σημαντικές και βοηθούν, όχι μόνο την πόλη, αλλά και τους ίδιους τους δημότες, καθιστώντας τους ενεργούς πολίτες και προαγωγούς της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε.

Σχετικά νέα

X
Translate »