Τοπική Αυτοδιοίκηση

Απόφαση σταθμός του δημοτικού συμβουλίου Λάρνακας για μετακίνηση των στρατοπέδων εκτός πόλης

Η Ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου που συνήλθε στις 06/09/2017 ενέκρινε την πρόταση μου για μετακίνηση των Στρατοπέδων που βρίσκονται εντός των Δημοτικών Ορίων για λόγους που αφορούν την Δημόσια Ασφάλεια και την Ορθολογιστική Ανάπτυξη της Πόλης.
Ιεραρχουμε την Δημόσια Ασφάλεια και Ευημερία των Δημοτών μας απο τις λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος. Η Λάρνακα χρειάζεται Ανάπτυξη και Πρόοδο. Οι τεράστιες εκτάσεις των Στρατοπέδων που βρίσκονται εντός της πόλης, Στρατόπεδο Αλυκης 158.200 τ.μ – Στρατόπεδο ΚΕΝ 102.800 τ.μ θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για επέκταση του μοναδικού σε αξία πάρκου της Αλυκης, για πολυχώρους πολιτιστικών εκδηλώσεων, αναπτυξιακές επενδύσεις και Δημιουργία Πανεπιστημιακών Σχολών.

Διαβάστε επίσης: Αφού φέυγει το ΚΕΝ γιατί όχι και το στρατόπεδο Αλυκής


Το Δημοτικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε τον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Βυρα όπως θέσει το θέμα ενώπιον του Υπουργού Άμυνας για να τροχοδρομησει την επίλυση του θέματος.

Το θέμα ενέγραψε μέσω επιστολής προς το Δήμαρχο Λάρνακας ο Δημοτικός Σύμβουλος (ΔΗ.ΣΥ) κ. Νίκος Γεωργίου στις 28/06/2017 την οποία παρουσιάζουμε πιο κάτω. 

 

 

Στρατόπεδο Αλυκής Λάρνακας

 

Στρατόπεδο ΚΕΝ Λάρνακας

Σχετικά νέα

X
Translate »