Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ανδρέας Βύρας: Αύριο Δευτέρα ο Δήμος ξεκινά βελτιωτικά έργα στην περιοχή Αρμενικής Εκκλησίας

Μετά την ανάρτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Μάριου Κουκουμά την οποία αναδημοσιεύσαμε την Παρασκευή και αφορούσε την ”απαγορευτική” για τροχοκαθίσματα και παιδικά καροτσάκια περιοχή της Αρμένικης εκκλησίας, η σελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Ανδρέα Βύρα σχετικά με το θέμα το οποίο προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια των δημοτών της πόλης μας.

Ο κ. Βύρας μας ανέφερε ότι “ως Δήμος και ανεξάρτητα από την ανάρτηση του κ. Κουκουμά, έχουμε προγαμματισμένο για τη Δευτέρα 16/10 να ξεκινήσουν βελτιωτικά έργα στην περιοχή ώστε να καταστεί πιο προσβάσιμη για τους συννθρώπους μαςπου διακινούνται με τροχοκαθίσματα. 

Συγκεκριμένα μας ανέφερε, ότι θα καταργηθούν οι χώροι στάθμευσης αριστερά του δρόμου και τα πλατύνουν τα πεζοδρόμια δεξιά και αριστερά ενώ παράλληλα θα τοποθετηθούν πασσαλάκια. Αυτές είναι κάποιες άμεσες ενέργειες οι οποίες ήταν προγραμματισμένες εδώ και καιρό και το γνώριζε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο. 

Για την περιοχή υπάρχει ήδη σχέδιο και κονδύλι από τα διαρθρωτικά ταμεία ύψους 3,5εκ για το οποίο θα βγούμε σε προσφορές εντός του 2018. Ως Δήμος σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας με κινητικές δυσκολίες και ήδη έχουμε δημιουργήσει ράμπες στη στις λεωφόρους Μακαρίου και Γρίβα Διγενή για τη διευκόλυσνη όσων κινούνται με τροχοκαθίσματα”. 

Eπιμέλεια
Νίκη Μιχαήλ
(Δημοσιογράφος)

 

Σχετικά νέα

X
Translate »