Έχουμε θέμα

Μάριος Κουκουμάς: Να γίνουν άμεσα έστω και προσωρινά έργα στην περιοχή Αρμένικης Εκκλησίας

Μια εικόνα χίλιες λέξεις λέει και η παροιμία. Στο ίδιο έργο θεατές για πολλοστή φορά στο εμπορικό κέντρο της πόλης μας. Ένα εμπορικό κέντρο το οποίο δεν είναι σίγουρα καθόλου φιλικό προς τά άτομα που διακινούνται με τροχοκαθίσματα, παιδικά καροτσάκια κ.α.

Για το συγκεκριμένο θέμα ασχοληθήλαμε ουκ ολίγες φορές και ακόμη δεν έχουμε κάποια ενέργεια με αποτέλεσμα αρκετοί συμπολίτες μας να έχουν πρόβλημα στη διακίνιση τους στην περιοχή Αρμενικής Εκκλησίας.  Αν και το προηγούμενο Δημοτικό συμβούλιο είχε ανακοινώσι ότι θα γίνονταν βελτιωτικά έργα εν τούτοις όμως τίποτα δεν έγινε μέχρι στιγμής και εικόνες σαν αυτή που δημοσίευσε σήμερα ο Δημοτικός Σύμβουλος ΑΚΕΛ Λάρνακας κ. Μάριος Κουκουμάς, να είναι καθημερινό φαινόμενο στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης: Δεν τιμά κανέναν μας…Ξυπνάτε τοπικοί φορείς

Με τη δημοσίευση της φωτογραφίας ο κος Κουκουμάς ανέφερε στην προσωπική του σελίδα:

Αυτό δεν μπορεί να είναι το μέλλον της Λάρνακας.

Η οδός Αρμενικής Εκκλησίας έχει καταστέι τα τελευτάια χρόνια με την λειτουργία της πλατείας Ερμού σε ουσιαστικό οδικό άξονα του εμπορικού κέντρου. Πέραν τούτου αναπτύχθηκε η οδός με νεές επιχειρήσεις και μαγαζία.

Η προσβασιμότητα στο εμπορικό κέντρο είναι ένα θέμα που χρονολογέιται και ταλαιπωρεί χιλιάδες συνδημότες μας και επισκέπτες καθημερινά. Όσον αφορά την Αρμενικής Εκκλησίας θα πρέπει να γίνουν άμεσα έργα έστω και προσωρινά.

Τα περιστατικά στην όδο είναι συχνά και δεν αρμόζουν στο κέντρο μιάς Ευρωπαικής πολής εν έτει 2017.
(Φωτογραφία Gabriel Gabriel)

 

Nα σημειώσουμε ότι η σελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Ανδρέα Βύρα για το θέμα και μας ανέφερε ότι ανεξάρτητα από την ανάρτηση σας αλλά και του Δημοτικού Συμβούλου, μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Δήμος θα προχωρήσει με βελτιωτικά έργα στην περιοχή, δημιουργώντας μεγαλύτερα πεζοδρόμια τοποθετώντας πασσαλάκια δεξιά και αριστερά του δρόμου και ακυρώνοντας τους χώρους στάθμευσης ούτως ώστε να καταστεί προσβάσιμη σε τροχοκαθίσματα και παιδικά καροτσάκια. 

Σχετικά νέα

X
Translate »