Breaking News

Όμορφα της Πόλης

Ένας συμπολίτης μας μετέτρεψε την πρόσοψη πολυκατοικίας σε μαγευτικό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό (pics-vid)

Ένας συμπολίτης με τη φαντασία και την όρεξη του κλέβει τις εντυπώσεις με το όμορφο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό που δημιούργησε σε μια οδό στο κέντρο της πόλης. Ο συμπολίτης μας κατάφερε να μετατρέψει την πρόσοψη πολυκατοικίας σε ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο θέαμα το οποίο θα θέλαμε σίγουρα να το βλέπαμε και σε άλλα σημεία της πόλης μας.

Το θέαμα που προσφέρει απλά εντυπωσιακό, καθώς ο διάκοσμος και τα φωτεινά του στολίδια δεν μένουν απαρατήρητα για όποιον τύχει να περάσει από εκεί. Η εικόνα όπως παρουσιάζεται στο σύνολο της δίνει ξεκάθαρα πως η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα είναι αισθητή στη Λάρνακα και φυσικά στη μικρή γειτονιά που βρίσκεται η πολυκατοικία.

Η διακόσμηση περιλαμβάνει κινούμενα γραφικά και αξιολάτρευτο φωτισμό , όπως και διάφορα άλλα φωτιζόμενα αντικείμενα που αφήνουν έκπληκτους πολλούς περαστικούς. Μάλιστα, πολλά είναι τα άτομα που καθώς περνούν από εκεί φωτογραφίζουν το σπίτι ή βγάζουν δικές τους αναμνηστικές φωτογραφίες.

Για την πόλη μας είναι κάτι εντελώς μοναδικό , ενώ πρώτη φορά συμβαίνει σε τέτοιο βαθμό. Το θέαμα είναι μαγευτικό, ενώ ταυτόχρονα φαίνεται πως ο ιδιοκτήτης έχει απίστευτη φαντασία και αγάπη για την γιορτή των Χριστουγέννων.

Εμείς δεν έχουμε παρά να τον συγχαρούμε και να τον ευχαριστήσουμε για αυτή την όμορφη Χριστουγεννιάτικη νότα που μας προσφέρει.

Eπιμέλεια
Νίκη Μιχαήλ
(Δημοσιογράφος)

Σχετικά νέα

X
Translate »