Οικονομία

Έκανε την εμφάνιση του το λογότυπο του Radisson Blu

Εδώ και λίγο καιρό η πολη και όχι μόνο συζητά για το πολυαναμένο ξενοδοχείο της Radisson Blu παρα τον κυκλικό κόμβο λιμανιού. Η συγκεκριμένη επένδυση, λόγω του εκτοπίσματος που έχει η Radisson Blu σαν ξενοδοχειακό brand, έχει σκορπίσει μια αισιοδοξία στην πόλη και τον κόσμο πως ίσως αυτή η επένδυση να είναι η αρχή της ανάπτυξης της περιοχής προς Δεκέλια.

Το Radisson Blu ανεβάζει επίπεδο την πόλη και τη ξενοδοχειακή της υποδομή και σίγουρα προσδίδει κύρος, κάτι που έλειπε από το τουριστικό μας προϊόν. Με την ολοκλήρωση του έργου η πόλη θα αποκτήσει μια ποιοτική ξενοδοχειακή μονάδα ικανή να προσελκύσει ποιοτικούς τουρίστες και να δώσει ώθηση στον επαγγελματικό τουρισμό της πόλης, κάτι που στερείται.

«Το πρώτο διεθνώς επώνυμο ξενοδοχείο της Λάρνακας φιλοδοξεί να δώσει μια νότα διαφορετική στον όρο hospitality», τόνισε στην κάμερα του InBusinessNews o  Managing Director και κύριος μέτοχος της SunnySeeker Hotels, Μάριος Πολυβίου, που είναι και ο operator του κολοσσού στην Κύπρο.

«Θα αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες που προσφέρονται στους τουρίστες ή στους business travelers. Είναι ένα ξενοδοχείο που πιστεύουμε θα μπορέσει να δώσει λύσεις στο χώρο της Λάρνακας όσον αφορά την διαμονή των Βusiness Τravelers, οι οποίοι δεν έχουν τον δικό τους χώρο όσον αφορά συνεδριακά κέντρα, επαγγελματικές διευκολύνσεις και ένα πολυτελές χώρο διαμονής» τόνισε ο κ. Πολυβίου.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι πέραν των δωματίων φιλοξενίας, θα παρέχει υπηρεσίες spa και γυμναστηρίου, συνεδριακούς χώρους στο ισόγειο θα λειτουργεί μικρό mall, όπως συμπλήρωσε ο Managing Director της SunnySeeker Hotel.

Aναμένουμε και εμείς να το δούμε με το καλό το 2017…όπως πλέον αναγράφεται στις σχετικές πινακίδες στο εργοτάξιο.

DSC06708 (Small) DSC06707 (Small)  DSC06705 (Small) DSC06704 (Small) DSC06703 (Small)

Σχετικά νέα

X
Translate »