Όμορφα της Πόλης

Άρχισε τη λειτουργία της η εφαρμογή “Improve my City” (pics)

Αρχίζει η χρήση της καινοτόμου εφαρμογής «Βελτιώνω την πόλη μου – Improve my City» που προσφέρει ο Δήμος Λάρνακας στους Δημότες να επικοινωνούν άμεσα με τη Δημοτική Αρχή.

Η εφαρμογή αυτή επιτρέπει στους χρήστες, όσους διαμένουν ή εργάζονται στα Δημοτικά Όρια, να αναφέρουν διάφορα προβλήματα όπως πεταμένα σκουπίδια, καμένες λάμπες ηλεκτροφωτισμού, σπασμένες πλάκες στα πεζοδρόμια, παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, παράνομα παρκαρισμένα οχήματα, καθαριότητα, τα οποία στη συνέχεια θα διαβιβάζονται αυτόματα στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Λάρνακας, για ανάλογη δράση.

Με την εφαρμογή αυτή, θα υπάρχει δυνατότητα δημοσίευσης των προβλημάτων ή παρατηρήσεων, έτσι ώστε άλλοι πολίτες να έχουν τη δυνατότητα να ψηφίζουν αυτά που θεωρούν σημαντικά και να προσθέτουν τα δικά τους σχόλια και ιδέες, κάτι που θα πρέπει να οδηγεί σε μια συλλογική αξιολόγηση της σημασίας τους και της προτεραιότητας που πρέπει να έχουν.

Προϋπόθεση για να δημοσιευτούν οι παρατηρήσεις είναι να μην υπάρχουν υβριστικές εκφράσεις που να προσβάλλουν τους υπόλοιπους χρήστες της εφαρμογής.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν προτάσεις για τη βελτίωση των υποδομών της γειτονιάς τους.

Η εφαρμογή θα να παρέχει στους χρήστες ενημέρωση για τις ενέργειες που γίνονται ή δρομολογούνται για επίλυση του προβλήματος που ανέφεραν.

Με τον τρόπο αυτό οι Υπηρεσίες του Δήμου Λάρνακας θα έχουν μια άμεση, επικαιροποιημένη και ακριβέστερη εικόνα για τα προβλήματα του Δήμου, που προέρχονται από τους ίδιους τους πολίτες με λιγότερο κόστος και η συνολική επεξεργασία των δεδομένων αυτών επιτρέπει πιο αποτελεσματικό προγραμματισμό εργασιών και διατήρηση στατιστικών, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας.

Η εφαρμογή αυτή είναι στην παρούσα φάση συμβατή για Androids μέσω του Google Play και σύντομα θα είναι συμβατή και IOS μέσω του App Store.

Με αυτή την ενέργεια, ο Δήμος Λάρνακας στοχεύει στη βελτίωση της επικοινωνιακής πολιτικής του, αλλά και σε καλύτερη επαφή με τους Δημότες, αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση.

Από σήμερα επίσης η σελίδα του Δήμου Λάρνακας στο facebook  θα δέχεται την ενημέρωση των πολιτών. Επίσης, instagram, youtube chanel, twitter και google plus θα αποτελούν πηγή ενημέρωσης, πληροφόρησης και χώρο διαδικτυακής επικοινωνίας με το Δήμο Λάρνακας.

Σχετικά νέα

X
Translate »