Εικαστικά - Εκθέσεις

“Ανακύκλωσε & Δημιούργησε”

Το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους σας προσκαλεί στην παρουσίαση των έργων (έκθεση) και απονομή βραβείων του διαγωνισμού “Ανακύκλωσε & Δημιούργησε”.

Η έκθεση, που θα παρουσιάσει έργα τέχνης με ανακυκλώσιμα υλικά από τα δημοτικά σχολεία της πόλης και επαρχίας Λάρνακας, θα διεξαχθεί στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2016, σε συνεργασία με το Δήμο Λάρνακας, στις 2 Ιουνίου, 10.30πμ στο χώρο του Ιδρύματος.

Το πρώτο βραβείο θα το απονέμει η Επίτροπος Περιβάλλοντος, κα Ιωάννα Παναγιώτου την οποία ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Το διαγωνισμό υποστηρίζει ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Μήνυμα Βοήθειας».

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς – την Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης Λάρνακας, την Εταιρεία McDonalds και τον παιχνιδότοπο Party Place αλλά και τους κριτές του διαγωνισμού κ Peter Ashdjian, Διευθυντή του Μουσείου Πιερίδη, κ Ιωσήφ Χατζήκυριακο, Διευθυντή του Ιδρύματος Φοίβος Σταυρίδης, Αρχείας Λάρνακας και Ιστορικό Τέχνης και την κα Άντρη Χριστοφίδη, Ζωγράφο-Περιβαλλοντικό Καλλιτέχνη και εκπρόσωπο του ΕΚΑΤΕ Λάρνακας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 24001502

Σχετικά νέα

X
Translate »