Aστυνομικά νέα

Υπό τριήμερη κράτηση ο 41χρονος για τα επεισόδια στο σύνδεσμο της Ομόνοιας στη Λάρνακα

Υπό τριήμερη κράτηση τέθηκε άντρας ηλικίας 41 ετών,  ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία σε σχέση με τα επεισόδια στο Καλό Χωριό Λάρνακας.

Ο άντρας οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο προχώρησε στην έκδοση διατάγματος κράτησης του για περίοδο τριών ημερών.

Η σύλληψή του έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, δυνάμεις δικαστικού εντάλματος και αφορά υπόθεση οχλαγωγίας, συμπλοκής, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, και άλλων αδικημάτων που διαπράχθηκαν στο Καλό Χωριό Λάρνακας, το βράδυ του Σαββάτου, 19 Ιουλίου.

Εξάλλου, η Αστυνομία ανακοίνωσε πως άλλα δύο άτομα ηλικίας 17 και 23 ετών, τα οποία αρχικά είχαν αναγνωριστεί να συμμετέχουν στο περιστατικό, ανακρίθηκαν και προέβαλαν κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται. Αφέθηκαν για να κλητευθούν αργότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Σημειώνεται πως για την υπόθεση αναζητούνται τρία πρόσωπα, τις φωτογραφίες των οποίων έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

«Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες τριών προσώπων, τα οποία αναζητούνται σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα οχλαγωγίας, συμπλοκής, πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και άλλα, που διαπράχθηκαν στις 19/07/2025 στο Καλό Χωριό Λάρνακας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην ταυτοποίηση ή στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου στον αριθμό 24-804560 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Αστυνομία».

1_azMaIn7.width-1024
2_3hV7mut.width-1024
3_OIWnnnf.width-1024
4_9t01L1D.width-1024

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 11.45 το βράδυ της 19ης Ιουλίου, λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή στο Σ.Υ.Φ.Ι των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας Λευκωσίας, o oποίος στεγάζεται στο οίκημα των λαϊκών οργανώσεων, στο Καλό Χωριό της επαρχίας Λάρνακας.

Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας όπου και εντόπισαν πέτρες στο οδόστρωμα, ενώ αριθμός προσώπων βρισκόταν σε διάφορα σημεία της περιοχής. Στα πρόσωπα αυτά έγιναν συστάσεις και αυτοί αποχώρησαν αφού το περιστατικό είχε λήξει πριν την άφιξη των αστυνομικών.

Λίγο αργότερα, προσήλθε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου άντρας ηλικίας 58 ετών και κατήγγειλε ότι ενώ είχε το αυτοκίνητο του σταθμευμένο σε χώρο πλησίον του σημείου που εντοπίστηκαν οι πέτρες, προκλήθηκαν σε αυτό ζημιές στον μπροστινό ανεμοθώρακα και το πίσω γυαλί.

Στη συνέχεια, ενημερώθηκε η Αστυνομία ότι, κατά το συγκεκριμένο περιστατικό, τραυματίστηκε στο κεφάλι 18χρονος, ο οποίος μετέβη γύρω στις μία τα ξημερώματα της 20ης Ιουλίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία μέχρι και το πρωί της ίδιας ημέρας όπου και πήρε εξιτήριο.

Οι εξετάσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίπου.

Σχετικά νέα

X
Translate »