Aστυνομικά νέα

Νέα στοιχεία για το χτύπημα στην Πύλα-Η συνάντηση για αγοραπωλήσια του κλοπιμαίου οχήματος, το screen shot και τα ρούχα στο πλυντήριο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οδηγήθηκε ο 23χρονος που συνελήφθη την Τρίτη για την υπόθεση απόπειρας φόνου και εμπρησμού τεσσάρων οχημάτων σε μάντρα ενοικιάσεως στην Πύλα, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 14ης Αυγούστου. 

Για την υπόθεση, τελούν υπό κράτηση άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 27 και 44 ετών οι οποίοι είχαν συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα, αφότου εναντίον τους προέκυψε μαρτυρία που τους εμπλέκει στην υπόθεση, με τον 44χρονο να είναι κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών.

Ο πρώτος που είχε συλληφθεί για την υπόθεση, ήταν 19χρονος από τη Ρουμανία, ο οποίος ήταν το πρόσωπο που έκλεψε το όχημα τύπου Honda Civic, χρώματος πράσινου, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, το οποίο κλάπηκε από τη Λεμεσό, μία μέρα πριν το χτύπημα στην Πύλα, ενώ τις επόμενες μέρες είχε αναγνωριστεί  από μέλος της Αστυνομίας, που τον είχε δει να οδηγεί κλοπιμαίο όχημα σε δρόμο της Πάφου. Αφού συνελήφθη και έγιναν οι σχετικές έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο 19χρονος Ρουμάνος συνδεόταν με την κλοπή του αυτοκινήτου, ωστόσο δήλωνε άγνοια και αρνείτο την εμπλοκή του στην απόπειρα φόνου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο REPORTER.COM

 

Σχετικά νέα

X
Translate »