Επιχειρήσεις

METRO Animal Day – Η μεγαλύτερη οργανωμένη προσπάθεια στήριξης των Φιλοζωικών Οργανώσεων και ευημερίας των αδέσποτων ζώων

To METRO Animal Day αποτελεί πλέον θεσμό καθότι φέτος θα πραγματοποιηθεί η 8η εκδήλωση στη σειρά. Έχει επιτελέσει σημαντικό έργο όλα αυτά τα χρόνια και έχει στηρίξει το δύσκολο έργο των Φιλοζωικών οργανώσεων της Κύπρου. Υιοθετήθηκαν συνολικά 220 αδέσποτα ζωάκια, προσφέρθηκαν 1.500 κιλά ζωοτροφές από την Purina και χορηγήθηκαν 6.000 ευρώ από τα METRO για κτηνιατρικά έξοδα.
8ο ΜΕΤRΟ Animal Day.

Φέτος, το 8ο METRO Animal Day θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου. Τα METRO σας καλούν όλους να παρευρεθείτε και να γίνετε όλοι κομμάτι αυτής της μεγάλης και σημαντικής προσπάθειας.

 

Δώστε του ένα σπίτι. Κι εκείνο θα σας δώσει όλη του την αγάπη. Υιοθετήστε το.

Σας περιμένουμε στα METRO Στροβόλου, Λάρνακας και Λεμεσού, στις 15/10, 10μ.μ – 2π.μ.
Γνωρίστε από κοντά τους μικρούς μας φίλους και στηρίξτε το έργο των Φιλοζωικών Οργανώσεων υιοθετώντας ένα ζωάκι και αγοράζοντας αναμνηστικά δωράκια που θα διατίθενται προς πώληση.

Για κάθε ζωάκι που θα υιοθετείται, τα METRO θα συνεισφέρουν και φέτος €20 στα έξοδα κτηνιάτρου και η Purina θα προσφέρει τροφές αξίας €20.

Τα ζωάκια μας πριν και μετά την υιοθεσία.

Το αποτέλεσμα της όλης προσπάθειας για τα ζωάκια αποτυπώνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες του πριν και μετά την υιοθεσία τους.
Η Λίλη, ο Μπομπ και η Νία είναι μόνο 3 από τα 220 ζωάκια που υιοθετήθηκαν στα METRO Animal Day. Η αλλαγή της ποιότητας της ζωής των ζώων είναι εμφανής. Τα ζωάκια αυτά με την αγάπη τους βελτιώνουν και την καθημερινότητα των ανθρώπων που τα έχουν υιοθετήσει.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »