ΑΕΚ
Καραπατάκης: «Για να πουλήσουμε, πρέπει να είναι εξωπραγματικά ποσά – Η ΑΕΚ είναι καλύτερη από πέρυσι»
Φιλοξενούμενος στην Cytavision ήταν το βράδυ της Κυριακής, ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης. Τοποθετήθηκε για επιπλέον προσθήκες, το κεφάλαιο επενδυτών, την Ευρώπη και τη διαιτησία.
Μεταξύ άλλων ανέφερε:
Για μεταγραφές: «Ξέρω σίγουρα ότι θα γίνουν μεταγραφές, μία, ίσως δύο, ίσως και περισσότερες. Στο League Phase θα παίζουμε για 3-4 μήνες μίνιμουμ. Θα γίνουν μεταγραφές, δεν μπορώ να ξέρω αν επηρεάζει ο τραυματισμός του Γκαρσία το πλάνο τώρα. Τα λεφτά που θα περισσέψουν από την Ευρώπη θα μπουν στον προϋπολογισμό για τα επόμενα χρόνια».
Για επενδυτή: «Για συμπαίκτη μιλάμε κυρίως. Θέλουμε να γίνει με το σωστό τρόπο. Δεν έχουμε καμία βιασύνη. Δεν θα κάνουμε κινήσεις που είναι πέρα από τα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ στο θέμα μεταγραφών. Έχουμε επαφές με ενδιαφερόμενους αυτή τη στιγμή, αλλά όχι κάτι προχωρημένο ή ανακοινώσιμο».
Για το αν υπήρξε πρόταση για Καμπρέρα ή για κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή: «Πριν δύο βδομάδες είχαμε πρόταση για αξιόλογο ποδοσφαιριστή μας. Την απορρίψαμε. Για να πουλήσουμε, πρέπει να είναι εξωπραγματικά ποσά. Έχουμε στόχους στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη».
Για το πρωτάθλημα: «Η ομάδα μας θεωρούμε ότι είναι καλύτερη από πέρυσι και θα παλέψουμε».
Θα μπορέσει η κυπριακή διαιτησία να ανταπεξέλθει σε αυτό το επίπεδο; «Πρέπει να μπορέσει και η διαιτησία να ανέβει στο επίπεδο που ανεβαίνει το ποδόσφαιρο».
Για τους Κύπριους: «Θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε αναγκαστικά στην 11άδα δύο Κύπριους ποδοσφαιριστές. Αλλά αυτό χρειάζεται χρόνο».