ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Kαθαρισμός οικοπέδου στην περιοχή Δροσιάς

19/08/2015

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στη γειτονιά μας. Οι ένοικοι ενός συγκεκριμένου σπιτιού για τους δικούς τους λόγους, αρνούνται να καθαρίσουν την αυλή και το πεζοδρόμιο τους, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις μας. Η κατάσταση αυτή επικρατεί τα τελευταία 3 χρόνια και ο αποτέλεσμα είναι να γεμίσει η γειτονιά με τρωκτικά.

Εκτός του ότι αυτό αποτελεί κίνδυνο για την υγεία των περιοίκων, υπάρχει και το θέμα της άσχημης εικόνας που βλέπουμε καθημερινά βγαίνοντας από το σπίτι μας. Επικοινωνήσαμε επανειλημμένα και με το Δημαρχείο αλλα΄δυστυχώς δεν βρήκαμε ανταπόκριση ούτε απ’ αυτούς. Η σελίδα σας είναι η τελευταία μας ελπίδα. Για του λόγου το αληθές σας στέλνω επίσης μερικές φωτογραφίες. Το πεζοδρόμιο αυτό βρίσκεται στη γωνιά των οδών Ειρήνης και Τριπόλεως στην περιοχή Αγίου Νικολάου Δροσιάς.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και αν θέλετε οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου.

————————————————————————————————————————–

05/10/2015

Όταν μέσα από τον δικό μας τρόπο βοηθάμε τον κόσμο της πόλης το χαιρόμαστε δεόντως.

Ακόμη μια περίπτωση όπου με τη δική μας συμβολή λύσαμε το πρόβλημα μιας γειτονιάς στην περιοχή Δροσιάς.

Μετά από πολλή προσπάθεια κάτοικος της περιοχής βρήκε λύση στο πρόβλημα όταν αποτάθηκε κοντά μας.Το πρόβλημα αφορούσε καθαρισμό οικοπέδου το οποίο δημιουργούσε πρόβλημα στη γειτονιά για μήνες (2 φωτογραφίες πάνω). Μετά από πολλές προσπάθειες στις σχετικές υπηρεσίες, αποτάθηκε κοντά μας σαν τελευταία απέλπιδα προσπάθεια.

Το είπαμε πολλές φορές άλλο να βγάζουμε φωτογραφίες απλά για να την λέμε και άλλο να κάνεις και κάποιες κινήσεις να βοηθάς.Εμείς θέτουμε την μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα της πόλης στη διάθεση του κοινού, αλλά και του Δήμου, για να εντοπίζουμε και να λύνουμε προβλήματα που αφορούν τον κόσμο της πόλης.

Ευχαριστούμε το Δήμο για την άψογη συνεργασία στο εν λόγω θέμα.

 

12107882_463054267207816_7571899944979859620_n

 

Σχετικά νέα

X
Translate »