Γενικά
Ημέρας της Γυναίκας και ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Βύρας πρόσφερε στις γυναίκες του προσωπικού του Δήμου Λάρνακας τριαντάφυλλα
Σήμερα με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας ο Δήμαρχος Λάρνακας, κ. Ανδρέας Βύρας πρόσφερε σε κάθε γυναίκα του προσωπικού του Δήμου Λάρνακας από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο ως ένδειξη σεβασμού, και αγάπης προς τη κάθε γυναίκα.
Συνάντησε στο γραφείο του όλες της γυναίκες του προσωπικού και φωτογραφήθηκαν, μαζί με τα λουλούδια τους.

Κατά τη συνάντηση μεταξύ άλλων ανάφερε: «… Η θέση της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία βελτιώθηκε σημαντικά, αλλά υπάρχουν και μπορούν να γίνουν πολλά ακόμη. Ο Δήμο Λάρνακας παραμένει πάντα υπέρμαχος και υποστηρίζει την περαιτέρω έμπρακτη συμμετοχή και ανάμιξη της γυναίκας, τόσο στο χώρο εργασίας όσο και στην κοινωνίας. Η Ημέρα της Γυναίκας, εμπεριείχε ουσιαστικά μηνύματα και στο πρόσωπο της γυναίκας αναγνωρίζεται η μητέρα, η σύζυγο, η γιαγιά, η αδερφή, η κόρη, η εγγονή και προπάντων η εργαζόμενη γυναίκα. Η προσφορά της στο Δήμο είναι πολυσήμαντη!…»


08/03/2019