Επιχειρήσεις

Dex – Tek Constructions: Δυναμικό μπάσιμο στον τομέα των κατασκευών στη Λάρνακα

Η εταιρεία Dex-Tek Constructions & Contractors Ltd είναι ο νέος ”παίχτης” στον τομέα τον κατασκευών στην πόλη μας. Πρόκειται για μια νεοσύστατη εταιρεία με ιδρυτή τον κ. Μάριο Καρεκκλά, έναν συμπολίτη μας επιχειρηματία με πολυετή παρουσία στον τομέα των κατασκευών στο Ντουμπάι. Ο κος Καρεκκλάς μπορεί στην Κύπρο να κάνει τώρα τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα όμως στο Εμιράτο του Ντουμπάϊ έχει υπό την ιδιοκτησία του την εταιρεία M.K ROYAL DIAMOND GROUP κάτω από την οποία υπάγονται οι εταιρείες FP GLOBAL DEVELOPMENT και Dex-Tek Constructions & Contractors Ltd.

Η εταιρεία ξεκίνησε τις εργασίες της στην Κύπρο πριν από λίγους μήνες και ήδη αυτή τη στιγμή έχει σε διαδικασία ανέγερσης 5 οικιστικά έργα στην πόλη της Λάρνακας τα οποία βρίσκονται στην περιοχή Δροσιάς, Μακένζυ, Αραδίππου και Κίτι. Παράλληλα με την Dex-Tek Constructions & Contractors Ltd, τη λειτουργία της στην πόλη μας ξεκίνησε και η FP GLOBAL DEVELOPMENT η οποία ειδικεύεται στις υπηρεσίες απόκτησης διαβατηρίων σε αγοραστές τρίτων χωρών (CITIZENSHIP RESIDENCE).

Ο κος Καρεκκλά μίλησε στην ιστοσελίδα μας για την απόφαση του να μεταφέρει τις εργασίες του στην Κύπρο και την πόλη μας.

Απουσιάζω από την Κύπρο εδώ και μια δεκαετία όπου έχω αναπτύξει δικές μου επιχειρήσεις στο Ντουμπάι στον τομέα των κατασκευών. Η απόφαση μου να δραστηριοποιηθώ στη Λάρνακα πηγάζει και από το γεγονός ότι κατάγομαι από τη Λάρνακα. Επίσης θεωρώ ότι η πόλη της Λάρνακας έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και ήδη αυτό άρχισε να φαίνεται τα τελευταία 2 χρόνια όπου έχει προτιμηθεί και από ξένους επενδυτές του κλάδου για να επενδύσουν.

Το χρονικό σημείο είναι ιδανικό για να επενδύσει μια κατασκευαστική εταιρεία στη Λάρνακα. Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλο χαρτοφυλάκιο πελατών από χώρες της μέσης Ανατολής και πιστεύουμε ότι θα συμβάλουμε ως εταιρεία στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Επιλογή προνομιακών τοποθεσιών

Η επιλογή προνομιακών τοποθεσιών για τη δημιουργία οικιστικών έργων αποτελεί για την εταιρεία βασικό στόχο κάτι που έχει δείξει άμεσα με την έναρξη των εργασιών της. Ο κος Καρεκκλάς μας αναφέρει ότι ”βασικός μας στόχος είναι να δώσουμε στην αγορά ποιοτικά έργα σε προνομιακές τοποθεσίες. Ένα παράδειγμα αποτελεί το οικιστικό έργο της εταιρείας μας Park View Residence, στην περιοχή Δροσιάς στην οδό Καλύμνου.

Πρόκειται για μια περιοχή όπου όλοι οι μεγάλοι της αγοράς έχουν ανεγείρει οικιστικά έργα και η παρουσία μια νεοσύστατης εταιρείας σε ένα πολύ προνομιακό τεμάχιο με θέα το πάρκο Οδυσσού λέει πολλά για εμάς”.  

 

Μεγάλες επενδύσεις στο άμεσο μέλλον

Η εταιρεία παρά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή τρέχει 3 έργα παράλληλα, σύντομα ξεκινά ακόμη 2 οικιστικά έργα, ενώ στα σκαριά έχει ένα μεγάλο έργο στην περιοχή λιμανιού.

Για το συγκεκριμένο έργο ο κος Καρεκκλάς μας ανέφερε ότι ως Dex – Tek θέλουμε να ξεφύγουμε από το πλαίσιο της οικιστικής ανάπτυξης με σπίτια και πολυκατοικίες. Σίγουρα αυτά αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά των εργασιών μας, όμως στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έργα ορόσημα για την πόλη τα οποία θα ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό την τοπική οικονομία και θα δώσουν τη δική τους πινελιά στην εικόνα της Λάρνακας.

Ήδη η εταιρεία μας έχει προχωρήσει στην αγορά τεμαχίου στην περιοχή λιμανιού και σχεδιάζουμε την ανέγερση ενός πρωτοποριακού έργου στο άμεσο μέλλον.

Λειτούργησε ήδη το πρώτο γραφείο

Η φυσική παρουσία της εταιρείας έχει ως αφετηρία το κέντρο της πόλης, όπου η εταιρεία δημιούργησε το πρώτο της ιδιόκτητο γραφείο πωλήσεων όπου έχει ξεκινήσει τις εργασίες της. Το γραφείο βρίσκεται στην οδό . Στα άμεσα μελλοντικά της πλάνα η εταιρεία προτίθεται να εγκατασταθεί σε υπερσύγχρονα ιδιόκτητα γραφεία έκτασης 300m2 κάτω από τα οποία θα στεγαστούν όλες οι εταιρείες του Ομίλου Dex-Tek.

 

Δείτε τα έργα της εταιρείας τα οποία είναι διαθέσιμα προς πώληση στην πόλη και επαρχία Λάρνακας.

Μajestic Residence (Περιοχή Μακένζυ)

 

 

Park View Residence (Περιοχή Δροσιάς – Καλύμνου)

 

 

Yuro Residence (Περιοχή Δροσιάς – 1ης Απριλίου)

 

T3 Sunrise  (Περιοχή Αραδίππου)

 

 

Majestic Villas (Κίτι)

Για όσους ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα έργα της εταιρείας μπορούν να επικοινωνούν στο 77787009.

Σχετικά νέα

X
Translate »