Aστυνομικά νέα
Χειροπέδες σε 35χρονο στην Ορόκλινη μετά από μαρτυρία για εμπρησμό οχήματος-Έρευνα και στην οικία του
Στα πλαίσια διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού οχήματος που διαπράχθηκε στις 5/4/25 στην Ορόκλινη, μετά από εξετάσεις που έγιναν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον αλλοδαπού, 35 ετών, μόνιμου κατοίκου Λευκωσίας ότι ενέχεται στην υπόθεση.
Την 1η Μαΐου και γύρω στις 16:30 μετά από συντονισμένη επιχείρηση που έλαβαν μέρος η ΥΚΑΝ Λευκωσίας, Υπηρεσία Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών Λευκωσίας και το ΤΑΕ Λάρνακας στην Λευκωσία, συνελήφθη ο πιο πάνω ύποπτος στην οικία του.
Από έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ως τεκμήριο το χρηματικό ποσό των 4550 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα.
Ο ύποπτος αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.
Υπενθυμίζεται πως γύρω στις 4:34 τα ξημερώματα του Σαββάτου 5 Απριλίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με δύο στελεχωμένα οχήματα, σε κλήση για πυρκαγιά σε ιδιωτικό όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο οδόστρωμα στην Ορόκλινη.
Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκευών.
Σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία ανέφερε πως από τις εξετάσεις που έγιναν, προέκυψαν στοιχεία ότι η φωτιά στο όχημα τέθηκε κακόβουλα.
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.
**Φωτο αρχείου