Oμόνοια Αραδίππου

Ανόρθωση – Ομόνοια Αρ. 2-0: Νικηφόρο ποδαρικό Ιτζχάκι με υπογραφές Τόσιτς και Λόπες! (vid)

Πηγή: www.goal.com.cy

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έφερε και την πολυπόθητη αντίδραση για την Ανόρθωση! Στο ντεμπούτο του Μπαράκ Ιτζχάκι στον πάγκο της, η «Κυρία» επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας με 2-0 της Ομόνοιας Αραδίππου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Αμμοχώστου παρουσίασε βελτιωμένο πρόσωπο, είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και πανηγύρισε τη νίκη χάρη στα γκολ των Τόσιτς (23′) και Ράφα Λόπες (90+4′). Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, ενώ στο 57′ ακυρώθηκε μέσω VAR γκολ του Φουρτάδο.

Με τη νίκη αυτή, η Ανόρθωση έφτασε τους έξι βαθμούς και ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω της την Ομόνοια Αραδίππου, η οποία παρέμεινε στους έξι βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση. Στην επόμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μπαράκ Ιτζχάκι θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Άρη, ενώ το σύνολο του Γιάννη Οκκά θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ανόρθωση (Μπαράκ Ιτζχάκι): Κάρσλτρεμ, Σεργίου, Καραμανώλης (77′ Κις), Φουρτάδο, Τόσιτς, Κίκο, Ντιόν (89′ Ηλία), Μίντεντορπ (70′ Αρτυματάς), Αμποάγκι, Χρυσοστόμου, Ντα Κρουζ (77′ Λόπες).

Ομόνοια Αραδίππου (Γιάννος Οκκάς): Ζίφκοβιτς, Αντωνίου, Ντε Μάρκο, Ενρίκες, Κουμουρής (60′ Χαβέλκα), Γκονζάλεζ (82′ Λομονάκο), Φαν Μούλεμ (60′ Ουνάι), Ελ Μπουχαταουί, Χάιρο, Ποντικός (82′ Σμιντ), Πέτροβιτς (60′ Κέρτις Τζ.).

Σκόρερ: Tόσιτς 23′, Λόπες 90+4′ / –

Κίτρινες: Καραμανώλης 67′ / Φαν Μούλεμ 40′, Ποντικός 45+3′, Oυνάι 90+2′

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Freedom Αντώνης Παπαδόπουλος»

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Λουκά Διογένης

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

VAR: Τσαμπαλάς Ανδρέας

AVAR: Σάββα Γεώργιος

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

Ιτζχάκι: «Δεν καταφέραμε τίποτα ακόμα, έχουμε πολλή δουλειά»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Μπαράκ Ιτζχάκι, μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του στον πάγκο της Ανόρθωσης και την επικράτηση με 2-0 επί της Ομόνοιας Αραδίππου. Ο Ισραηλινός τεχνικός, στάθηκε στον περιορισμένο χρόνο προετοιμασίας, καθώς πρόλαβε να πραγματοποιήσει μόλις τρεισήμισι προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, ενώ υπογράμμισε πως υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά μπροστά τους.

«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για εμάς. Μετά το πρώτο μας γκολ άνοιξε λίγο το παιχνίδι και να το φέρουμε στα μέτρα μας. Το να παίζεις στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” είναι πάντα ξεχωριστό. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τους παίκτες μου, είχαμε μόνο τρεισήμισι προπονήσεις μαζι.

Θέλω να ξαναδώ το παιχνίδι να το αναλύσω με τους παίκτες, δεν καταφέραμε τίποτα ακόμα, έχουμε πολύ δουλειά ακόμη αλλά είμαι θετικός γιατί βλέπω ανθρώπους να θέλουν να δουλέψουν και να πετύχουν».

Οκκάς: «Το λιγότερο καλό μας παιχνίδι μέχρι σήμερα»

Την ανωτερότητα της Ανόρθωσης παραδέχθηκε ο προπονητής της Ομόνοιας Αραδίππου, Γιάννος Οκκάς, μετά την ήττα με 2-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο Κύπριος τεχνικός χαρακτήρισε την εμφάνιση της ομάδας του ως τη χειρότερη πιθανότατα μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν, τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές του δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των προσωπικών μονομαχιών.

«Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή. Αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά, καθώς η Ανόρθωση μπήκε δυνατά στις μονομαχίες. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στις προσωπικές μονομαχίες και στα μαρκαρίσματα.

Μπορώ να πω ότι για ένα εικοσάλεπτο ανταποκριθήκαμε αρκετά καλά. Δυστυχώς, όμως, πρέπει να παραδεχτώ ότι από τα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα, αυτό ίσως ήταν το λιγότερο καλό μας. Μοιραία φτάσαμε στην ήττα με 2-0, με το δεύτερο γκολ να έρχεται στο τελευταίο λεπτό.

Συνεχίζουμε, καθώς έχουμε πολύ σύντομα παιχνίδι Κυπέλλου. Πρέπει να κάνουμε σωστή αποθεραπεία και να προετοιμαστούμε κατάλληλα, αφού μας περιμένει μια δύσκολη συνέχεια».

Σχετικά νέα

X
Translate »