Λάρνακα 2030
Ατύχημα στη Φανερωμένη – Κυκλοφοριακό χάος στην περιοχή
Ατύχημα με τη συμμετοχή τριών αυτοκινήτων σημειώθηκε στη Λεωφόρο Φανερωμένης την Παρασκευή 25/09, προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία.
Λόγω του ατυχήματος, η κυκλοφορία στο σημείο σταμάτησε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη καθυστέρηση και να μην είναι δυνατή η ομαλή διέλευση των οχημάτων.
Η κατάσταση επηρέασε και την κίνηση από τον κυκλικό κόμβο του Cineplex, με τα διερχόμενα οχήματα να διοχετεύονται και να στρίβουν μέσω της οδού Καλύμνου, επιβαρύνοντας περαιτέρω την κυκλοφορία στην περιοχή.
Το ατύχημα άνοιξε προώρα τον Ασκο του Αιόλου σχετικά με τη λειτουργικότητα της αναβαθμισμένης λεωφόρου , με τις αντιδράσεις στα ΜΚΔ να είναι έντονες. Στα πλαίσια αυτά ομάδα Δημοτών Φανερωμένης μαζεύεί υπογραφές από το κοινό με αίτημα να γίνει διαβούλευση και η Δημοτική ομάδα ΕΛΑΜ να ζητά αναστολή εργασιών και επανεξέταση σχεδιασμού.

27/09/2026