Γενικά
«Βροχή» τα προβλήματα: Στο έλεος της κακοκαιρίας και πτήσεις προς Λάρνακα – Ανακατευθύνσεις σε Πάφο και Ρόδο
Σωρεία προβλημάτων προκαλεί η κακοκαιρία που πλήττει από το πρωί του Σαββάτου, 29 Αυγούστου, την Κύπρο, επηρεάζοντας μεταξύ άλλων και τις αεροπορικές μετακινήσεις.
Σοβαρά προβλήματα καταγράφονται στις πτήσεις με προορισμό το αεροδρόμιο Λάρνακας, καθώς οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία των πτήσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πτήσεις που είχαν προορισμό τη Λάρνακα ανακατευθύνονται προς το αεροδρόμιο Πάφου, ενώ άλλες φαίνεται να κατευθύνονται προς τη Ρόδο.
Η κατάσταση παραμένει δυναμική, καθώς οι ισχυρές καταιγίδες και οι έντονοι άνεμοι που επικρατούν στην περιοχή δυσχεραίνουν τις αεροπορικές μετακινήσεις. Στον επίσημο πίνακα αφίξεων του αεροδρομίου Λάρνακας καταγράφονται ήδη πτήσεις με ένδειξη «Diverted», επιβεβαιώνοντας τις εκτροπές.
Την ίδια ώρα, αεροπορικές εταιρείες ενημερώνουν τους επιβάτες μέσω μηνυμάτων ότι οι προγραμματισμένες αναχωρήσεις τους ενδέχεται να καθυστερήσουν, καθώς η κακοκαιρία επηρεάζει την ομαλή διεξαγωγή των πτήσεων. Οι επιβάτες καλούνται να παρακολουθούν τις ενημερώσεις των αεροπορικών εταιρειών για τυχόν νέες αλλαγές στα δρομολόγιά τους.

29/08/2026