Aστυνομικά νέα

Πατέρας δύο ανήλικων παιδιών ο άτυχος Γιώργος: Πώς γράφτηκε η τραγωδία στη μοιραία στροφή των Τρούλλων

Πηγή: alphanews.live

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του νέου τραγικού θανατηφόρου που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γιώργο Γεωργίου από τη Λάρνακα.

Μία μοιραία στροφή φαίνεται να έκοψε το νήμα της ζωής του 30χρονου μοτοσικλετιστή, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν έφερε προστατευτικό κράνος. Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χρυσόστομο Παναγιώτου, η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, φαίνεται να ανήκει σε άλλο πρόσωπο.

Όπως μετέφερε στην εκπομπή Alpha Καλοκαίρι η δημοσιογράφος Κατερίνα Ιωάννου, ο άτυχος Γιώργος καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά. Τα παιδιά είναι ηλικίας επτά ετών και μόλις μερικών μηνών.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο μοτοσικλετιστής, ενώ εισήλθε σε στροφή, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με σαλούν όχημα.

Στο σαλούν όχημα επέβαιναν συνολικά τέσσερα πρόσωπα, ένα ζευγάρι και τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 30χρονος στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 28χρονη, έχοντας ως συνοδηγό 32χρονο και επιβάτες στα πίσω καθίσματα δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας τεσσάρων και δύο ετών.

Τόσο ο μοτοσικλετιστής όσο και οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 30χρονου, ενώ όλοι οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, έτυχαν των πρώτων βοηθειών και πήραν εξιτήριο.

Στην οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ και ναρκοτέστ με αρνητική ένδειξη.

 

 

Σφοδρότατη σύγκρουση κατέδειξε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου Γιώργου Γεωργίου στη Λάρνακα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επι της σορού του άτυχου 29χρονου Γιώργου Γεωργίου από τη Λάρνακα που έσβησε το βράδυ της Κυριακής στην άσφαλτο. Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, ο θάνατος του οφείλεται σε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος.

Να υπενθυμίσουμε η θανατηφόρα οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 19:25 νωρίς το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελιών – Τρούλλων.

Συγκεκριμένα, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 29χρονος στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 28χρονη, έχοντας ως συνοδηγό 32χρονο και επιβάτες στα πίσω καθίσματα δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας τεσσάρων και δύο ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος για τον 30χρονο Γιώργο, έτσι σημειώθηκε η νέα τραγωδία στην άσφαλτο (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χρυσόστομο Παναγιώτου, η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, φαίνεται να ανήκει σε άλλο πρόσωπο.

Τόσο ο μοτοσικλετιστής όσο και οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 29χρονου, ενώ όλοι οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, έτυχαν των πρώτων βοηθειών και πήραν εξιτήριο.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο Γεωργίου, δεν έφερε προστατευτικό κράνος, ενώ στην οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ και ναρκοτέστ με αρνητική ένδειξη.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σχετικά νέα

X
Translate »