Breaking News

Γενικά

Βαρύ πένθος στον ΕΟΑ Λάρνακας για τον Γιώργο Γεωργίου – «Καλό ταξίδι, Γιώργο»

Με μια συγκινητική ανακοίνωση, ο ΕΟΑ Λάρνακας αποχαιρετά τον Γιώργο, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο ήθος, την εργατικότητα και την αφοσίωση που τον χαρακτήριζαν, τόσο ως συνάδελφο όσο και ως άνθρωπο.

«Ο Γιώργος Γεωργίου υπήρξε ένας άξιος και αγαπητός συνάδελφος, ένας νέος οικογενειάρχης που ξεχώριζε για το ήθος, την εργατικότητα και την αφοσίωσή του», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η σκέψη όλων βρίσκεται αυτές τις δύσκολες ώρες στη σύζυγο, στα δύο παιδιά του και σε ολόκληρη την οικογένειά του, προς τους οποίους εκφράζονται ειλικρινή συλλυπητήρια και ευχές για δύναμη και κουράγιο.

Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΑ Λάρνακας αναμένεται να λάβει, σε συνεδρία του, αποφάσεις εις μνήμην του αδικοχαμένου συναδέλφου, οι οποίες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Σχετικά νέα

X
Translate »