Breaking News

Κοινωνία

Λάρνακα: Ενημερώθηκαν από δημοσιογράφο ότι πρέπει να φύγουν από τα σπίτια τους – Αναλαμβάνει δράση η Πολιτική Άμυνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: omegalive.com

Στο πλαίσιο των ελέγχων για τις επικίνδυνες οικοδομές, πολυκατοικία 24 διαμερισμάτων στη περιοχή Φανερωμένης στη Λάρνακα κρίθηκε αναγκαίο να εκκενωθεί. Μάλιστα, σχετική ενημέρωση του Υπουργείου Εσωτερικών αναφέρει: «Σε σχέση με την έκτακτη ανάγκη που προέκυψε ένεκα της εκκένωσης πολυκατοικίας στη Λάρνακα λόγω επικινδυνότητας, η Πολιτική Άμυνα θα συνδράμει στην προσπάθεια των Τοπικών Αρχών για εξεύρεση καταλυμάτων για την προσωρινή φιλοξενία όσων εκ των διαμενόντων δεν δύνανται να εξασφαλίσουν εναλλακτική στέγαση.

Έχοντας υπόψη και το γεγονός ότι πρόκειται για τουριστική περίοδο, η συγκεκριμένη διευθέτηση θα ισχύσει για περίοδο μερικών εβδομάδων, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στα εν λόγω πρόσωπα να προβούν σε δικές τους διευθετήσεις για τη στέγασή τους, μέχρι να ολοκληρώσουν την επιδιόρθωση της πολυκατοικίας».

Η συνάδελφός μας, Στυλιάνα Λουκά, βρέθηκε στον χώρο και σε σύνδεση με την εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» έδειξε τις αφίσες που τοποθετήθηκαν στους τοίχους της πολυκατοικίας αλλά και τα διατάγματα. Ωστόσο, χρειάστηκε η ίδια να μεταφράσει και συνάμα να ενημερώσει τους κατοίκους, οι οποίοι ουσιαστικά πρέπει να φύγουν από τα σπίτια τους. Συγκεκριμένα, όπως διευκρίνισε η δημοσιογράφος του OMEGA Channel, οι ανακοινώσεις είναι γραμμένες στα ελληνικά, αλλά οι πλείστοι ένοικοι είναι αλλοδαποί.

Σχετικά νέα

X
Translate »