Κοινωνία
Τα Πανεπιστημιακά societies απ’ όλο το Ηνωμένο Βασίλειο στήριξαν το “Δρόμο του Νικόλα”
Με ιδιαίτερη συγκίνηση και σεβασμό, πανεπιστημιακά societies από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο ενώθηκαν για να στηρίξουν το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Ο Δρόμος του Νικόλα».
Ο Νικόλας Θεοδότου έφυγε από τη ζωή το 2020, σε ηλικία μόλις 15 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο. Ήταν μαθητής της Αμερικανικής Ακαδημίας Λάρνακας και ένα παιδί ιδιαίτερα αγαπητό, που άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.
Προς τιμήν της μνήμης του, δημιουργήθηκε το ίδρυμα «Ο Δρόμος του Νικόλα», με σκοπό να στηρίζει παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο, καθώς και να ενισχύει οικονομικά ογκολογικά κέντρα της Κύπρου για την αγορά σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού.
Μέσα από αυτή την κοινή προσπάθεια, θέλουμε να συμβάλουμε κι εμείς σε ένα έργο γεμάτο αγάπη, ελπίδα και ουσιαστική προσφορά.
Στα επόμενα slides παρουσιάζουμε τη συνεισφορά του κάθε society που συμμετείχε σε αυτή την πρωτοβουλία.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι στήριξαν αυτή την προσπάθεια.
View this post on Instagram














04/05/2026