Εκπαίδευση
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της Ομοσπονδίας Δημοτικής Εκπαίδευσης Λάρνακας και της ΠΟΕΔ Λάρνακας
Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της Ομοσπονδίας Δημοτικής Εκπαίδευσης Λάρνακας και της ΠΟΕΔ Λάρνακας, σε θετικό και εποικοδομητικό κλίμα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και επιβεβαιώθηκε η κοινή βούληση για ενίσχυση της συνεργασίας και της επικοινωνίας μεταξύ των δύο φορέων, με στόχο τη στήριξη της δημόσιας εκπαίδευσης.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προοπτική ανάπτυξης κοινών δράσεων, πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων που θα συμβάλουν στη βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος και στην ενδυνάμωση της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Ο διάλογος και η συνεργασία αποτελούν βασικά εργαλεία για τη διαμόρφωση ουσιαστικών και βιώσιμων λύσεων προς όφελος μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών.

09/02/2026