Mέσω παρουσίασης ποσοτικών δεδομένων για τις προτάσεις νόμου και τις γραπτές ερωτήσεις των Βουλευτών μας, από τον Μάιο 2021 μέχρι και την τελευταία Ολομέλεια στις 10 Ιουλίου η ιστοσελίδα
Nomoplatform δίνει μια εικόνα για το κοινοβουλευτικό έργο των 56 Βουλευτών του Κυπριακού Κοινοβουλίου.
Αυτά τα στοιχεία αποτελούν μέρος της προετοιμασίας για τον Δείκτη Αξιολόγησης Βουλευτών, που θα παρουσιαστεί τους επόμενους μήνες και θα προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της κοινοβουλευτικής δράσης.
Η ιστοσελίδα μας παρουσιάζει την Κοινοβουλετική δράση των Βουλευτών της Επαρχίας Λάρνακας με βάσει τα στοιχεία που δημοσίευσε η Nomoplatform. H σειρά που παρουσιάζονται οι Βουλευτές είναι με αλφαβητική σειρά.
Σύμφωνα με τα πιο κάτω στοιχεία ο κος Χρίστος Ορφανίδης είναι πρώτος με 179 δράσεις. Στην κατάθεση προτάσεων νόμου πρώτος είναι ο Σωτήρης Ιωάννου με 67 προτάσεις και τέλος στην υποβολή γραπτών ερωτήσεων, πρώτος είναι ο Χρίστος Ορφανίδης με 163 ερωτήσεις.
Η κατάταξη των Βουλευτων της πόλης μας έχει ως εξής:
Σύνολο κοινοβουλευτικών δράσεων
1. Χρίστος Ορφανίδης (179)
2. Ανδρέας Πασιουρτίδης (127)
3. Ανδρέας Αποστόλου (91)
4. Σωτήρης Ιωάννου (85)
5. Πρόδρομος Αλαμπρίτης (26)
6. Αννίτα Δημητρίου (13)
Προτάσεις νόμου
1. Σωτήρης Ιωάννου (67)
2. Ανδρέας Πασιουρτίδης (48)
3. Ανδρέας Αποστόλου/Χρίστος Ορφανίδης (16)
4. Αννίτα Δημητρίου/Πρόδρομος Αλαμπρίτης (13)
Γραπτές ερωτήσεις
1. Χρίστος Ορφανίδης (163)
2. Ανδρέας Πασιουρτίδης (79)
3. Ανδρέας Αποστόλου (75)
4. Σωτήρης Ιωάννου (18)
5. Πρόδρομος Αλαμπρίτης (13)
6. Αννίτα Δημητρίου (0)
**Σημειώνουμε ότι τα πιο πάνω στοιχεία αποτελούν αποτέλεσμα της ιστοσελίδας Nomoplatform τα οποία και αναδημοσιεύουμε.