ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επαγγελματικό συμβόλαιο σε τρεις νεαρούς

ΑΕΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία και τις υπογραφές επαγγελματικού συμβολαίου με τρεις νεαρούς. Πρόκειται για τους Μάξιμο Πετούση, Χρίστο Λουκαίδη και Χριστόδουλο Θωμά.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριεστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία και τις υπογραφές του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Μάξιμο Πετούση.

Ο Μάξιμος Πετούσης αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και την λήξασα σεζόν πραγματοποίησε 26 εμφανίσεις με την ομάδα Κ19 και σκόραρε 4 γκολ. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία και τις υπογραφές του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Χρίστο Λουκαίδη.

Ο Χρίστος Λουκαίδης αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και την λήξασα σεζόν πραγματοποίησε 29 εμφανίσεις με την ομάδα Κ19 και σκόραρε 13 γκολ. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία και τις υπογραφές του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Χριστόδουλο Θωμά.

Ο Χριστόδουλος Θωμά αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και την λήξασα σεζόν πραγματοποίησε 17 εμφανίσεις με την ομάδα Κ19 και σκόραρε 8 γκολ. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Σχετικά νέα

X
Translate »