Αρχιτεκτονική Διακόσμηση

8 DIY Έπιπλα και Διακοσμητικά από Κούτσουρα! [εικόνες]

Το ξύλινο στοιχείο και ο χειμώνας ταιριάζουν γάντι.

Το ξύλο ως οργανικό υλικό ακόμα και όταν πια έχει υποστεί επεξεργασία έχοντας αλλάξει σχήμα χρώμα και ιδιότητα παραμένει το υλικό που δίνει την αίσθηση ζεστασιάς και θαλπωρής στον χώρο. Όταν απλά στοιβάζετε πολλά κούτσουρα δίπλα από το τζάκι δημιουργείται αυτομάτως μια γωνιά πιο φιλική και οικεία, βρισκόσαστε ήδη πιο κοντά στη φύση. Την εποχή που προμηθεύεστε καυσόξυλα μπορείτε να βρείτε κούτσουρα που δεν θα τα χρησιμοποιήσετε για καύση αλλά για να δημιουργήσετε ωραία διακοσμητικά αντικείμενα (Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό! ) όπως αυτά που απεικονίζονται παρακάτω.

1. Τραπέζι Όσο απλό και όσο όμορφο μπορεί να είναι ένα τραπεζάκι. Λίγο τρίψιμο με γυαλόχαρτο (αν θέλετε), λίγο βερνίκι, βιδώστε μικρά πόδια ή ροδάκια και είναι έτοιμο ένα χειροποίητο τραπέζι που το έχετε μόνο εσείς. Κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

2. Πίνακας Φτιάξτε τον δικό σας πίνακα σημειώσεων. Αφού κόψετε μία “φέτα” από το κούτσουρο που έχετε, βάψτε τη μία πλευρά με όποιο χρώμα σας αρέσει με την ειδική μπογιά για δημιουργία πίνακα. Εκτός από την κιμωλία μπορείτε να γράφετε και να σβήνετε σε αυτή την επιφάνεια ακόμα και με μαρκαδόρο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

 

– See more at: http://mag.sigmalive.com
sigmamag_logo_0

Σχετικά νέα

X
Translate »