Επιχειρήσεις

Παρουσίαση επιχείρησης: Λουκουμάδες Βασίλης – Άντρη

Παραδοσιακοί Λουκουμάδες και Διάφορα Κυπριακά Εδέσματα όπως Πουρέκια, Σιάμισσι, Πισσίες, Μαχαλεπί. Όταν θέλετε κάτι να γλυκαθείτε ή να κεράσετε τους καλεσμένους σας ελάτε δοκιμάσετε τα γλυκά μας. Φτιάχνουμε μπροστά σας όλα μας τα γλυκά όπως σας αρέσουν όπως λουκουμάδες με σιρόπι, μέλι, καρύδια, μαύρη και άσπρη σοκολάτα.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τα πιο φρέσκα προϊόντα με τα πιο αγνά υλικά για όλα τα γούστα. Βρισκόμαστε στις Κόκκινες, μετά το στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος και είστε ανοιχτοί καθημερινά, εκτός Τρίτης.

Δεχόμαστε επίσης παραγγελίες για πάρτι και γάμους και για γλυκά με το κιλό όπως Δάκτυλα, Πουρέκια και Πισσιήες. Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες καλέστε στο 99342575.

***Σημείωση: Η παρούσίαση της εν λόγω επιχείρησης είναι στα πλαίσια πρωτοβουλίας της σελίδας μας να παρουσιάσει επιχειρήσεις της πόλης μας. Αν έχεις επιχείρηση και θες να παρουσιαστεί τότε στείλε μας ένα κείμενο 150-180 λέξεων μαζί με 5-8 φωτογραφίες και εμείς θα το παρουσιάσουμε εντελώς δωρεάν με παράλληλη καταχώρηση στην κατηγορία ‘’Παρουσίαη Επιχειρήσεων’’ στην ιστοσελίδα www.cityoflarnaka.com

Κάθε επιχείρηση δικαιούται μια δωρεάν παρουσίαση στα μέσα μας.

 

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »