Γενικά

Ούτε μια κοινοποίηση οι 4 από τους 6 βουλευτές Λάρνακας για την αυριανή πορεία διαμαρτυρίας

Μια μέρα πριν την πρώτη πορεία διαμαρτυρίας για την απομάκρυνση των εγκαταστάσεων πετρελαίου και υγραερίου από το παραλιακό μέτωπο Λάρνακας και πολλοί είναι αυτοί που στηρίζουν την όλη προσπάθεια που γίνεται από τους Δήμους Λάρνακας και Λιβαδιών.

Για πρώτη φορά οι Λαρνακείς βγαίνουν στους δρόμους οργανωμένα και με κάλεσμα του Δήμου. Για να φτάσουμε στην αυριανή πορεία προηγήθηκαν 2 Πάνδημες συγκεντρώσεις για το θέμα όπου Δήμος, δημότες και αξιωματούχοι της πόλης αντάλλαξαν απόψεις και καθόρισαν τη γραμμή που έπρεπε να ακολουθηθεί. Παρών στις συγκεντρώσεις ήταν και οι βουλευτές της πόλης οι οποίοι έστελναν το μήνυμα πως κανένα κόμμα δεν είναι πάνω από την πόλη μας σε αυτή την προσπάθεια και πως όλοι θα στηρίξουμε τις όποιες αποφάσεις του Δήμου και των δημοτών.

Η απόφαση για την πρώτη πορεία διαμαρτυρίας πάρθηκε εδώ και 2 εβδομάδες και τις τελευταίες 10 ημέρες ο Δήμος κάνει αγώνα δρόμου για να ενημερώσει τον κόσμο για την αυριανή πορεία αλλά και γενικά για το θέμα των εγκαταστάσεων.

Απόντες (τουλάχιστον στα κοινωνικά δίκτυα) απ’ αυτή τη διαδικασία οι βουλευτές της πόλης μας, με εξαίρεση το βουλευτή κ. Χρίστο Ορφανίδη και την Ευανθία Σάββα. Με λύπη μας παρατηρούμε ότι οι 4 από τους 6 βουλευτές της πόλης μας (όλοι ενεργοί χρήστες κοινωνικών δικτύων) δεν έχουν κάνει έστω και μια κοινοποίηση του σχετικού διαφημιστικού.  Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και η απουσία όλων, από την ενημέρωση του Σαββάτου όπου μόνο η κ. Σκέυη Κουκουμά ήταν παρών η οποία είναι βουλευτής Αμμοχώστου.

Φυσικά οι άνθρωποι μπορεί να σηκώνουν τηλέφωνα και να προσπαθούν να ενισχύσουν την αυριανή προσπάθεια όμως από τη στιγμή που βλέπουμε καθημερινά να μας ενημερώνουν από μέσα κοινωνικής δικτύωσης για πολλά και διάφορα, τουλάχιστο μια κοινοποίηση όφειλαν να την κάνουν. Αυτή είναι η ταπεινή μας άποψη.

Την ίδια στάση παρατηρήσαμε και από κάποιους Δημοτικούς Συμβούλους αν και οι περισσότεροι στήριξαν με τον τρόπο τους.

Όταν μιλάμε για εκλεγμένα άτομα από τον κόσμο της πόλης σίγουρα η μια κοινοποίηση/παρότρυνση θα λειτουργούσε θετικά για την αυριανή πορεία.

Το μέλλον της πόλης μας είναι υπόθεση όλων, πόσο μάλλον όταν έχει και αξιώματα.

Σχετικά νέα

X
Translate »